Wpis z mikrobloga

  • 1
@Shatter pracuję od początku wakacji i muszę powiedzieć że mi pracuje się super. Godziny szczytu są ciężkie bo dużo roboty ale chodzę do roboty z przyjemnością. Mamy fajną ekipę, kierownik i managerowie to ludzie, jak jest ciężko to pomagają, ogółem nie narzekam.
  • Odpowiedz
  • 0
@Shatter Pracuje na "runnerze" i na kasie. Runner to składanie i pakowanie zamówień z tego co na kuchni zrobią. Na kuchni nie pracowałem. Co godzinę dezynfekcja rąk więc jest higienicznie. Co jakiś czas trzeba skończyć po tacki które klienci zostawią i je zdezynfekować też. Czasem też wydaje zamówienia. I tyle, ciężko jest tylko jak jest sporo zamówień. Robotę osobiście polecam, ale to też zależy na jakich współpracowników trafisz.
  • Odpowiedz
@Shatter: ee tam, kuchnia jest spoko - przynajmniej unikasz obsługi wszelkiej maści sebiksów, januszy z grażynami co to wszystko "hurr durr, jak to nie ma kuponów? a czego to takie drogie a takie małe?", madek co robią inbe o byle g---o bo "to dla dziecka!" i generalnie ludzi, którzy na wstępie traktują cię jako gorszego, bo "patrzcie, pracownik maca, zobacz jaki gupi, tylko do nakładania frytek się nadaje xD".
A
  • Odpowiedz