Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +30
zrobiłem sb pitce, mam do niej monsterka, Karola i średni humor
źródło: IMG_20250802_015433638_HDR
Pobierz
wfyokyga +11
Obejrzałem se tego ducha w pancerzu i podobają się dla mnie. Powinien być o godzinę dłuższy minimum, sama historia taka se ale audiowizualnie to był sztos. Teraz to nie wiem co z tego animu obejrzeć, może w końcu tego patlabora lub akiru. To też ma serial, dobry? Jakie jeszcze retroanimu dobrze wizualnie warto zobaczyć? Oprócz bajek.
#anime #animedyskusja
#anime #animedyskusja
źródło: temp_file6323320850859491679
Pobierz

Zawsze kiedy widzę ten obrazek "Wielkiej Lechii" ( ͡° ͜ʖ ͡°) zastanawiam się czy ta banda kretynów którzy rozpowszechniają tą brednię ktoś inspiruje czy może są tacy sami z siebie. Z podobnych pseudohistorycznych urojeń naśmiewają się Rosjanie i mają bekę z tego, że Ukraińcy wykopali Czarne Morze albo Jezus pochodził z Galicji
źródło: comment_D0j0FDO7ZdrO7Y3WxxENe5I6g7Aw3vbG.jpg
Pobierz@Balcar: Jaja sobie robisz?
@Balcar: Rzeczywiście (╥﹏╥) Doigramy się jak Ukraińcy którzy nie tylko założyli Polskę i są jedną z bardziej wpływowych nacji świata to jeszcze prastarą nacją. Od ukraińskiego pochodzą języki Starożytnych Indii a brat exprezydenta Juszczenki twierdzi, że greccy filozofowie rozmawiali po ukraińsku. Gdzieś jeszcze czytałem, że Ukraińcy założyli miasto Ur na Bliskim Wschodzie.
@Sevotumir: Ja widzę oczyma wyobraźni dowcipy z Polaków z powodu