Wpis z mikrobloga

@Reality: Omg, kc. Napiszę Ci co mi się podobało i dasz jeszcze. Btw. Masz laptop do samego grania? Bo ja samsung galaxy, ale usuwam to, w co nie gram, bonie lubię śmieci.
  • Odpowiedz
@Twinkle: Nie, gram na smartfonie. XD Duzo przegladam Appstore, wpisuje jakieś hasła typu "airport", "cooking", "simulator" i szukam, ale rzadko się coś znajduje, już zazwyczaj wszystko jest takie znane. I co tydzień sprawdzam wszystkie darmowe "featured" gry. Mam jakiegoś tam srajpada 2 i w sumie fajnie by było na nim grać, bo np. Faster Than Light czy Heroes 3 jest tylko na tablet, ale on jest już nieużywalny i muszę
  • Odpowiedz
@Twinkle: Defense Zone 3, Water?, Cut the rope, Stack, Smash Hit, Real Racing 3, Tetris, Bluk, Aqueducts, Brickscape, Deep Town, Grow Empire: Rome, Quiz'em All, Last Day on Earth: Survival, Zgadnij co to?, Mekorama.
  • Odpowiedz
@Ktos27: Ale takimi, które uniemożliwiają dalsze granie?

@NH35: Mekoramę, Cut The Rope, Tetrisa, Aqueducts, Quiz em all znam i bardzo lubię. W przypadku Survival to przyzwyczajona jestem do wersji ns pc.

@Reality: Nie gram, ale mam 174 gry. xD
Płatnych nie ściągam, bo zazwyczaj gram tylko kilka dni i mi się nudzi.
  • Odpowiedz
  • 0
@Twinkle Kupić można walutę, za którą można kupić nowe koty albo energię.

Koty można też kupić za normalne, zdobyte pieniądze a pojemność energii ulepszyć.
  • Odpowiedz