Wpis z mikrobloga

Przeczytałem wpis jakiegoś Mirka ze screenem, że jego dziewczyna chce przerwy i humor mi się popsuł ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Przeżyłem dosłownie to samo ponad 1,5 roku temu. Zapytała czy do niej przyjdę, bo chce porozmawiać. Zapytałem się więc:
- o czym?
- o nas.

No i wyszło na to, że ona nie widzi tego związku, że nie słuchamy siebie nawzajem, że ona to by chciała przerwę żeby to wszystko ułożyć ( ͡° ʖ̯ ͡°). Oczywiście jak ten debil prosiłem ją i tłumaczyłem, że przecież naprawiać można w związku, że przerwa doprowadzi jedynie do tego, że będziemy się od siebie oddalać. Nic - postanowiła i koniec.

3 lata związku c--j strzelił

To było 3 dni przed Wigilią ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W Wigilie zobaczyłem ją z jakimś fagasem jak rozmawiała z nim przed domem, a potem pojechała z nim na Sylwestra.
Potem na domiar złego widziałem ich wspólne zdjęcie na portalu mojego miasta z okazji hehe ostatniego seansu w kinie przed jego zamknięciem i odnową.

Ehh... I cały dzień w pracy c--j strzelił, już nic nie zrobię dzisiaj (,)

#gorzkiezale #zwiazki #logikarozowychpaskow
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hrotan: Czacząłem czytaś twój wpis i mi się zepsuł humor. Zobaczyłem jeszcze, że 3 tata związku c--j strzelił.
mi 5.
Środek wpisu ominąłem. Ładnie to tak narażać wrażliwych na złe emocje?
  • Odpowiedz
@Hrotan: Identyczna historia u mnie. Najpierw dziwnie zaczęła się zachowywać, potem chciała przerwę żeby sobie przemyśleć... I ja też tak jak Ty byłem głupi i czekałem. Świzdu gwizdu, 3,5 roku poszło w p---u. Pozdro Mireczku, trzymaj się :)
  • Odpowiedz
@plen: tak są :) ja potrzebuję takich przerw od swojego faceta. Tyle, że istnieją niepisane zasady, że się z nikim innym nie spotykam ani nic..tylko się do niego nie odzywam. Nie wszystkie baby to chuje :)
  • Odpowiedz
"Stary powiem Ci jedno. Jeśli ona po 3 dniach jedzie z innym kolesiem na Sylwa to dziękuj za to,że zerwaliści.Porządna dziewczyna tak się nie zachowuje"
what? Przecież widać że poznała tego drugiego wcześniej.
Dziewczyny zwykle zrywają dopiero wtedy gdy już mają kogoś innego - w przeciwnym razie wolą 'martwy' związek niż być same.
  • Odpowiedz
@Hrotan: xD

7 lat i przez dobre 4 jak nie więcej miesięcy romansowała z jakimiś kolesiami. Suki. A na koniec powiedziała, że czuje się, jakbyśmy byli 60 letnim małżeństwem, mimo, że to ja się starałem organizować rozrywki i wszystko inne a jej nie pasowało. Pewnie miałem się domyślić albo inne coś...
  • Odpowiedz
@Hrotan: Przeszedłem przez to samo dokładnie trzy tygodnie temu. Półtora roku i nagle twierdzi że do mnie nic nie czuje, a kilka dni potem zaczęła spotykać się ze swoim byłym. Na początku było mi smutno, ale potem zrozumiałem że jest zwykłą szmatą
  • Odpowiedz
@Hrotan: przerwę to ona chciała, ale między nogami powiększyć.
Człowieku p---a ją swędziała już dużo wcześniej, tylko nie wiedziała jak wybrnąć z sytuacji z Tobą.
Ciesz się, że przynajmniej z Tobą skończyła, a nie waliła się z tamtym, będąc jeszcze z Tobą.
  • Odpowiedz
@Hrotan: miałem podobnie w kwietniu, "zróbmy sobie dwa-trzy tygodnie przerwy"; po tygodniu już miała nowego bolca ( ͡° ʖ̯ ͡°)
jestem sentymentalny ale to w jaki sposób mnie potraktowała pomogło mi w wyleczeniu się z niej, w myśl zasady im gorzej tym lepiej
  • Odpowiedz
@Hrotan: U mnie koniec po 2,5 roku bycia razem ale p------e, nie pozwole sobie wpasc w jakies feelsy i depresje, trzeba to traktowac jako nowe mozliwosci i zaczac korzystac z zycia a nie kisic sie w smutkach. Jeden dzien posmutalem, potem wypilem z kumplem i sie wyzalilem a nastepnego wzialem sie za silke, nowa prace i tindery. Najlepszy sposob na rozstanie to zajac sobie czyms czas i nie myslec o
  • Odpowiedz
w ogóle są znane nauce przypadki związków w których przerwa zmieniła cokolwiek na lepsze na dłuższą metę?

@plen: Są. Ale raczej nie wyglądają, że cisza, cisza, "musimy porozmawiać. Raczej jest jakaś duża kłótnie i wszystko wisi na włosku i zamiast sie rozstać to przerwa. i jak to była jawna wina jednej strony i ta strona sie ogarnie to da się.
Pewnie są też inne schematy, ale taki kojarzę.
  • Odpowiedz
@plen: znam jeden taki przypadek, ale k---a nie do końca.

Parka trzy lata. Zaczęliśmy grać z tym gościem w zespole, wiesz, długie włosy, gitary, koncerty i lokalna sława. Uderzyło mu to do głowy i zerwał z nią, bo chciał przygwiazdorzyć. Przerwa trwała trzy i pól miesiąca, chociaż w jej trakcie przespali się ze trzy razy pod sam koniec. Historia miała miejsce 6 lat temu, ciągle są razem, mieszkają ze sobą,
  • Odpowiedz