Aktywne Wpisy

ataeB +8
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

lajsta77 +115

Przeżyłem dosłownie to samo ponad 1,5 roku temu. Zapytała czy do niej przyjdę, bo chce porozmawiać. Zapytałem się więc:
- o czym?
- o nas.
No i wyszło na to, że ona nie widzi tego związku, że nie słuchamy siebie nawzajem, że ona to by chciała przerwę żeby to wszystko ułożyć ( ͡° ʖ̯ ͡°). Oczywiście jak ten debil prosiłem ją i tłumaczyłem, że przecież naprawiać można w związku, że przerwa doprowadzi jedynie do tego, że będziemy się od siebie oddalać. Nic - postanowiła i koniec.
3 lata związku c--j strzelił
To było 3 dni przed Wigilią ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W Wigilie zobaczyłem ją z jakimś fagasem jak rozmawiała z nim przed domem, a potem pojechała z nim na Sylwestra.
Potem na domiar złego widziałem ich wspólne zdjęcie na portalu mojego miasta z okazji hehe ostatniego seansu w kinie przed jego zamknięciem i odnową.
Ehh... I cały dzień w pracy c--j strzelił, już nic nie zrobię dzisiaj (╯︵╰,)
#gorzkiezale #zwiazki #logikarozowychpaskow
mi 5.
Środek wpisu ominąłem. Ładnie to tak narażać wrażliwych na złe emocje?
what? Przecież widać że poznała tego drugiego wcześniej.
Dziewczyny zwykle zrywają dopiero wtedy gdy już mają kogoś innego - w przeciwnym razie wolą 'martwy' związek niż być same.
źródło: comment_3VBZAP6EXbe5xX6wt7dkIn1b7fPmQhke.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
7 lat i przez dobre 4 jak nie więcej miesięcy romansowała z jakimiś kolesiami. Suki. A na koniec powiedziała, że czuje się, jakbyśmy byli 60 letnim małżeństwem, mimo, że to ja się starałem organizować rozrywki i wszystko inne a jej nie pasowało. Pewnie miałem się domyślić albo inne coś...
Człowieku p---a ją swędziała już dużo wcześniej, tylko nie wiedziała jak wybrnąć z sytuacji z Tobą.
Ciesz się, że przynajmniej z Tobą skończyła, a nie waliła się z tamtym, będąc jeszcze z Tobą.
Komentarz usunięty przez autora
jestem sentymentalny ale to w jaki sposób mnie potraktowała pomogło mi w wyleczeniu się z niej, w myśl zasady im gorzej tym lepiej
Zyj najlepiej jak umiesz i mysl o tym co przed Toba.
@plen: Są. Ale raczej nie wyglądają, że cisza, cisza, "musimy porozmawiać. Raczej jest jakaś duża kłótnie i wszystko wisi na włosku i zamiast sie rozstać to przerwa. i jak to była jawna wina jednej strony i ta strona sie ogarnie to da się.
Pewnie są też inne schematy, ale taki kojarzę.
Parka trzy lata. Zaczęliśmy grać z tym gościem w zespole, wiesz, długie włosy, gitary, koncerty i lokalna sława. Uderzyło mu to do głowy i zerwał z nią, bo chciał przygwiazdorzyć. Przerwa trwała trzy i pól miesiąca, chociaż w jej trakcie przespali się ze trzy razy pod sam koniec. Historia miała miejsce 6 lat temu, ciągle są razem, mieszkają ze sobą,