Aktywne Wpisy

njdnsjdnjs +103
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,

InnyWymiar90 +69
Chyba jeszcze nie było #pokazplecy xd
źródło: temp_file173842924659001541
Pobierz

Przeżyłem dosłownie to samo ponad 1,5 roku temu. Zapytała czy do niej przyjdę, bo chce porozmawiać. Zapytałem się więc:
- o czym?
- o nas.
No i wyszło na to, że ona nie widzi tego związku, że nie słuchamy siebie nawzajem, że ona to by chciała przerwę żeby to wszystko ułożyć ( ͡° ʖ̯ ͡°). Oczywiście jak ten debil prosiłem ją i tłumaczyłem, że przecież naprawiać można w związku, że przerwa doprowadzi jedynie do tego, że będziemy się od siebie oddalać. Nic - postanowiła i koniec.
3 lata związku #!$%@? strzelił
To było 3 dni przed Wigilią ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W Wigilie zobaczyłem ją z jakimś fagasem jak rozmawiała z nim przed domem, a potem pojechała z nim na Sylwestra.
Potem na domiar złego widziałem ich wspólne zdjęcie na portalu mojego miasta z okazji hehe ostatniego seansu w kinie przed jego zamknięciem i odnową.
Ehh... I cały dzień w pracy #!$%@? strzelił, już nic nie zrobię dzisiaj (╯︵╰,)
#gorzkiezale #zwiazki #logikarozowychpaskow