Aktywne Wpisy
bugzer +181
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
drobne_na_taryfe +11
Prawie dwie godziny przy garach w upale ale warto było. Czasem myślę, że niebieski sobie nie zasłużył na taką dziewczynę ( ͡° ᴥ ͡°) #gotujzwykopem #chwalesie #zwiazki
#tinder
@kmysza: A jakiś konkretny przykład?( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. W większości to osoby uzaleznione od czegoś, a-----l, s--s, d---i
2. Osoby z zaburzeniami psychicznymi, raz nawet trafił mi sie border, chociaz myslalam ze to domena wylacznie kobiet
3. Mężczyźni nieporadni zyciowo i nieporadnosc wcale nie w rozumieniu pracy czy sytuacji materialnej, ale bardziej w kontekście silnej wiezi z rodzina, przez co mam na mysli bycie typowym maminsynkiem, mieszkanie kupione ściana w sciane z rodzicami, wspólne obiadki, wakacje wspolne wszystko ( facet byl programista 15k)
4. Zajeci faceci,
Widzisz jeszcze do niedawna zupełnie normalne było mieszkanie w domach 3-pokoleniowych. Na południu Europy dalej tak jest. Przez ostatnie 30 lat zrobiła się jakaś dziwna moda na zasadzie każdy sobie rzepke skrobie, gdzie wzajemna pomoc w rodzinie jest postrzegana jako nieporadnosc a 25 letni facet ma