Aktywne Wpisy
Kasahara +7
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
glider05 +676
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
Dziś 10 sierpnia więc kolejny raz ulicami Warszawy przejdzie lud smoleński pod wodzą Jarosława Kaczyńskiego. Będą również protestować Obywatele RP i robić własną "kontrmiesięcznicę". Kolejny raz pojawi się również policja i będzie chronić to wydarzenie.
Ostatnia miesięcznica kosztowała Policję ponad 750 000 zł. Dzisiejsza miesięcznica wysoce prawdopodobnie będzie kosztować tyle samo, a być może i więcej. Za te pieniądze można było kupić radiowozy, sprawne radary do pomiarów prędkości, alkomaty lub przeznaczyć te pieniądze na szkolenia dla wiecznie niedoinwestowanych policjantów. Jednak koszty to nie jedyny problem miesięcznic.
Jako Liberalni Demokraci nie bierzemy udziału w "kontrmiesięcznicach" z szacunku dla zmarłych oraz z szacunku dla rodzin ofiar. Nie bierzemy też udziału w miesięcznicach z dokładnie tych samych powodów. O ile jednak rozumiemy powody protestów Obywateli RP to drugiej strony nie sposób zrozumieć. Pełne jadu i teorii spiskowych polityczne przemówienia Jarosława Kaczyńskiego to tylko wisienka na wielkim torcie niegospodarności państwa PiS.
Nie bierzemy udziału w tej politycznej awanturze z powodów etycznych, jakkolwiek tańczący na grobach prezes PiS, wydający lekką ręką publiczne pieniądze dla swojego show to rzecz prawdziwie dla nas ponura i przykra, powracająca każdego 10 dnia miesiąca.
#liberalnidemokraci
#neuropa #tvpis #bekazprawakow #4konserwy #kod #polska #polityka #obywatelerp
Napisaliśmy, że nie uczestniczymy w kontrmiesięcznicach. Umiesz
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
1 350 zł - ośmiorniczki Sikorskiego ;
700 000 zł - koszt miesięcznicy ;
262 000 000 000 zł - Skumulowana luka w VAT za okres 2008-15 ( za rządów PO ) - źródło materiałów MF
@LiberalniDemokraci: i dlatego jesteście żałosnymi propagandystami. Koszty ochrony marszów Kodu macie zliczone?
Zaniżasz poziom. Pa!
Kto opłaca marsze KODu? Ile kosztuje ochrona protestów opozycji? Ile kosztuje naprawianie szkód oraz sprzątanie po takiej demonstracji?
Oczywiście to jest odwracanie kota ogonem, niemniej uważam, że pisanie o tym, że jeden z incydentów poprzedniej władzy kosztował nas JEDYNIE 1350zł jest nie na miejscu, bo takiego incydentu w ogóle nie powinno być. Obydwie strony polityczne są w takim samym
PO nie jest kryształowa, sporo z nas jest zniechęconych do tej partii. Co nie zmienia faktu, że trzeba rozmawiać o proporcjach i absurdzie do jakiego doprowadził PiS. Nie Platforma. Mamy 2017 rok, rządzi Prawo i Sprawiedliwość. Serio ile można tego "a za peło".
Mam nadzieję, że to nie było skierowane do mnie, bo to wy zaczęliście ten wątek wrzucając porównanie miesięcznicy do ośmiorniczek. Mój kom był swojego rodzaju prztyczkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To na kogo w takim razie najlepiej oddawać głosy? Na partię RAZEM, która uważa, że powinno się zlikwidować przejścia podziemne, bo podporządkowują one pieszego pod samochody? Na .N,
Powiem Wam, że nie, nie jest spoko! Ani jedna strona ani druga! I Wy też nie jesteście spoko! Kiedy zrozumiecie (politycy), że nasza kasa nie może być przez was (specjalnie z malej
@LiberalniDemokraci: jak to policzyliście? Policja złożyła jakiś wniosek do ministerstwa o zwiększenie budżetu rocznego o te 750k czy dalej porusza się w tym samym budżecie tylko siejecie ferment? :D