Aktywne Wpisy
le1t00 +268
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
IntruderXXL +203
Habitat «środowisko, w którym osobniki danego gatunku znajdują najdogodniejsze warunki do życia»
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
Lata temu robiłem jednocześnie kilka kategorii prawa jazdy. Miedzy innymi A. Ostatecznie moto odpuściłem. Ale teraz znowu naszła mnie chęć. Zadzwoniłem do wydziału komunikacji i pani potwierdziła, że mają moje dokumenty potwierdzające ukończenie kursu. Wystarczy założyć PKK i mogę się umawiać do WORD na egzamin.
O ile z teorią sobie poradzę na własną rękę to egzamin praktyczny (plac) jest inny od tego którego ja się uczyłem. Motocykle tez ciut mocniejsze niż niegdysiejsze 125cc. Potrzebował bym zatem szkoły jazdy gdzie mógł bym wykupić z 10h (może więcej - zależy jak będzie szło po przerwie) i od nowa ogarnąć część praktyczną (plas + miasto) pod czyimś fachowym okiem.
Możecie polecić jakąś sprawdzoną szkołę jazdy w skierkach która dysponuje motocyklami tożsamymi z WORDowskimi oraz ma sensownych instruktorów?
#skierniewice #motocykle
@Seeker: nie bez powodu koszulka zlotowa wygląda jak wygląda :D
@Seeker: teraz już chyba każda szkoła ma, u nas głównie Gladius.
I zależnie od rejonu są Gladiusy, MT-07 i XJ600, no i te ostatnie chyba są najbardziej spokojne jeśli chodzi o ruszanie