Sprawa z mlekiem zyskała tak duży rozgłos, że podobno któryś z nieznajomych mi Mirków wysłał wpis do przełożonych. Po przeczytaniu ostrych postów, które napisałem postanowili złożyć mi wypowiedzenie. Co do metody rozesłania maili to albo odniosła ona skutek, albo nastąpiła zwykła korelacja bo na drugi dzień moje mleko znowu było odpieczętowane ale była na nim kartka z podpisem i obietnicą odkupienia. Niemniej jednak gównoburzy, igrzysk i sraczki nie będzie. Zamykam temat.
@piwuch Niezła zarzutka, 2/10 bo odpisałem, ale skoro marnuję już czas to powiem szczerze, że to dobra decyzja, pozbywać się z firmy jednostek aspołecznych które mają w dupie, że ktoś przez nie może stracić zdrowie lub życie.
@piwuch ja przy wszystkich biore łyka prosto z butelki i już po ich wzroku widać to "fuj" które w ich głowie siedzi od tego momentu. Działa za każdym razem.
@piwuch: publicznie pytasz praktycznie o próbę zabójstwa (bo wypicie takiego gówna w ten sposób się może skończyć) i jeszcze płaczesz, że ci wypowiedzenie wręczyli? XD
@piwuch: jeśli to prawda to współczuję, nie dość że #!$%@? Ci Twoje mleko, to #!$%@?, że opisałeś to na portalu ze śmiesznymi obrazkami i #!$%@? z roboty :x
@admx1: sam fakt, że w ogóle zadał takie pytanie neguje racjonalne myślenie w jego przypadku. Naprawdę trzeba pytać publicznie, baranie, czy substancja mocno chemiczna będzie miała negatywny wpływ na czyjeś zdrowie? Bo to przecież, kurna, woda mineralna jest, nie? ( ͡º͜ʖ͡º)
@Fenrirr: czym się różni substancja mocno chemiczna od lekko chemicznej? witamina C jest już mocno chemiczna? woda to też sama chemia! no i przedawkować ją się da. Po prostu zapytał, dorabianie do tego historii, że nie myśli racjonalnie jest niczym innym jak próbą zabłyśnięcia (#!$%@?, próbuj jeszcze)
@Piotru: kliknij w link w mojej wcześniejszej odpowiedzi, albo szukaj #aferasamolotowa w google. Jeden typ pracował na lotnisku i zażartował na mirko że wrzucił do silnika samolotu metalową rurkę xD
TLDR:
Sprawa z mlekiem zyskała tak duży rozgłos, że podobno któryś z nieznajomych mi Mirków wysłał wpis do przełożonych. Po przeczytaniu ostrych postów, które napisałem postanowili złożyć mi wypowiedzenie.
Co do metody rozesłania maili to albo odniosła ona skutek, albo nastąpiła zwykła korelacja bo na drugi dzień moje mleko znowu było odpieczętowane ale była na nim kartka z podpisem i obietnicą odkupienia.
Niemniej jednak gównoburzy, igrzysk i sraczki nie będzie. Zamykam temat.
Zarzutka 3/10 bo mogłem wydrukować sam sobie. Może będzie lepiej.
Komentarz usunięty przez autora
@piwuch: Włożyłeś rurkę do silnika od lodówki? jak GoAskAlice( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk