Aktywne Wpisy

agiller +104
Aw, shit! Here we go again.
Uwieeeeelbiam tę robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czlowiek jest kierowcą, mechanikiem, kucharzem. Kilka razy byłem ratownikiem medycznym, 2 razy strażakiem, operatorem wózka, operatorem ładowarki, raz w Belgii byłem fighterem jak na ksw, jeden raz byłem superbohaterem dla pewnej pani w rozbitym aucie we Francji. Dziś pracuję w ekipie do odśnieżania powierzchni plaskich na wysokościach. W sumie na parkingach to jest się ekspertem od wszystkiego bo jak
Uwieeeeelbiam tę robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czlowiek jest kierowcą, mechanikiem, kucharzem. Kilka razy byłem ratownikiem medycznym, 2 razy strażakiem, operatorem wózka, operatorem ładowarki, raz w Belgii byłem fighterem jak na ksw, jeden raz byłem superbohaterem dla pewnej pani w rozbitym aucie we Francji. Dziś pracuję w ekipie do odśnieżania powierzchni plaskich na wysokościach. W sumie na parkingach to jest się ekspertem od wszystkiego bo jak
źródło: temp_file4869625543058421414
Pobierz
markhausen +46
Widać, że u Barda Solidarności, gdy brakowało alkoholu nie tylko kończyło się na biciu żony.
Lata były śmieszki o biciu żony, ale wychodzi na to że to był jeden wielki patus, który molestował córkę. A jeszcze ją próbują uciszać, bo jak można kalać dobre imię muzyka. Ja p...ę
Lata były śmieszki o biciu żony, ale wychodzi na to że to był jeden wielki patus, który molestował córkę. A jeszcze ją próbują uciszać, bo jak można kalać dobre imię muzyka. Ja p...ę
źródło: 1000014992
Pobierz

Gość jest bardzo konkretny, mało mistyczne podejście do oświecenia, które mi pasuje.
Choć miewałem już pewne przebłyski, jak to nazywam, to powyższe wideo coś mi dało.
Co do tych przebłysków, to kilkudniowe zaprzestanie medytacji i wszystko szlag jasny trafia xD
#rozwojduchowy, #oswiecenie, #medytacja