Wpis z mikrobloga

#pracait #dotnet #csharp #programowanie #dotnet

Cześć Mircy.

Poszukujemy mid .NET Developera. Firma zlokalizowana na warszawskim mordorze.
Międzynarodowe środowisko pracy (większość kontaktów z UK) a więc angielski wymagany na poziomie pozwalającym swobodnie porozumiewać się z innymi pracownikami (oczywiście zespoły w Polsce porozumiewają się w języku polskim).

Widełki: 7000- 10000 zł netto (oczywiście w zależności od posiadanych umiejętności) na UoP
(opcja na b2b również mile widziana oczywiście z większymi widełkami )

+ do wynagrodzenia dochodzi premia, która wynosi 10% z rocznego wynagrodzenia - tutaj % zależy od wyników firmy ale zawsze to jest w granicach 10%

Wymagane doświadczenie: 2 lata + w pracy z C#/.NET

Technologie:
.NET Core
ASP.NET MVC
ASP.NET Web API
JS/CSS
MS SQL Server
Web Forms
Xunit/Nunit
GitHub
Teamcity i Octopus

Aktualnie wprowadzamy:
Docker
AWS
Terraform

Szukamy osób które:
Bardzo dobrze znają platformę .NET
Dbają o dobrą architekturę i nie boją się wzorców projektowych
Wykorzystują dobre praktyki programowania SOLID
Piszą testy jednostkowe

Z ciekawych informacji (nie jest to żadna ściema HR, tylko tak pracujemy)
Piszemy kod z wykorzystaniem TDD (pokrycie kodu w nowych projektach 70% + )
Pisanie kodu odbywa się w metodologii Pair Programming (team 2 x 2)

Jeszcze typowe benefity etc.:
Ubezpieczenie medyczne oraz stomatologiczne
Multibenefit - wybierasz to co chcesz (Multiszproty/bony do sklepów/ bilety do kin/ bilety do teatru/ kupony lunchowe)
Zajęcia języka angielskiego
Premie kwartalne
Pokój gier
Prezenty okolicznościowe

Z grubsza tyle, jak ktoś jest zainteresowany to uderzać na priv, dostarczę więcej informacji :)
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wkrk: miesiąc temu mieliśmy jeszcz rekrutację z poleceń, od 3 tygodni chyba już szukamy na portalach typu Pracuj itp.
Poszukiwania trwają.. mieliśmy ludzi ale ....
- jest projekt gdzie mamy WebForms (a jest szansa że zespół do którego rekrutujemy będzie miał rozbudowę, która zajmie z miesiąc - jeszcze nie jest to przsądzone) i niektórych to zniechęca
- są osoby które nie przeszły testu teoretycznego - rozmowa z kandydatem - większośc
  • Odpowiedz
@wkrk: aha, i co więcej teraz szukamy jeszcze osób które chcą przyjśc i pracować na kontrakt (2 osoby dodatkowe do rekrutacji - kontraktor na 6 miesięcy z moliwością zostania, jak uda nam się sforsofać powołanie nowego zespołu, na co liczymy)
  • Odpowiedz
- oczywiście bywają kandydaci co chcą odpowiedzi na już, teraz bo im się spieszy a wymagania finansowe na mocnego seniora...

@ja_tu_czytam: taki urok IT. Dobrze, że przynajmniej sprawdzacie co mogło być powodem, bo wiele firm szuka kandydatów przez 3, 4 miesiące bez jakichkolwiek refleksji na temat "czemu nam tyle czasu schodzi". :)
  • Odpowiedz
@ja_tu_czytam: Mnie zawsze o to pytają, ostatnio poległem na drugiej części pytania, jak zasada listkova wpływa na moją pracę. Od tego czasu próbuję ustalić co autor mógł mieć na myśli.
  • Odpowiedz
@Slattern: w ogłoszeniu jest napisane Pair Programming. nie da się programować w parze z kimś kogo nie ma przy komputerze, wiec sam już możesz odpowiedzieć na to pytanie. Oczywiście praca z domu 2/3 razy na miesiąc jest czymś co dostajemy z automatu
  • Odpowiedz