@misgrys: można go lubić lub nie, ale tu akurat ma rację. Lecąc samolotem miałem, za dużą tubkę pasty i antyperspirantu w bagażu podręcznym i musiałem to wyrzucić. A tu nagle całe łodzie pokojowo nastawionych inżynierów są ok?
@misgrys: W sumie, to wdała się tu pewna nieścislość. Przecież jak taki uchodźca zechce pozbawić mnie życia, to nie będzie już mógł żyć na mój koszt ( ͡°͜ʖ͡°)
@misgrys: Taka ciekawostka: To nie są słowa Korwina. Bardzo możliwe, że po raz pierwszy napisał to jakiś mirek bo właśnie na wykopie wyniesiono to w gorące a dzień później Korwin udostępnił to na FB. Post zdobył sporą popularność i ten cytat przypisywany jest cały czas do Korwina...
@misgrys: Pewnie dlatego, że podczas pracy jednak więcej osób traci życie i zdrowie niż podczas zamachów. Powodowanych, warto podkreślić, głównie przez regularną wojnę z państwem islamskim, nie przez samo wpuszczanie kogoś.
Mam pytanie, znam się na komputerach ale na motoryzacji w ogóle, co daje w samochodach osobowych silnik większy niż ~1.5 na publicznych drogach, nie tak orientacyjnie albo w jednej sytuacji na milion tylko tak zauważalnie przydatnego #samochody #motoryzacja
źródło: comment_zpEL2tjG2AObWBNEWU7dZ4EJkx4B4iZc.jpg
PobierzWidzę coś o-----ł, nie rozdrabniaj się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Itd. #pdk
To nie są słowa Korwina. Bardzo możliwe, że po raz pierwszy napisał to jakiś mirek bo właśnie na wykopie wyniesiono to w gorące a dzień później Korwin udostępnił to na FB. Post zdobył sporą popularność i ten cytat przypisywany jest cały czas do Korwina...
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora