Wpis z mikrobloga

• 1196
Odpieramy wlasnie atak wielkosci 21Gbps. Mozecie miec chwilowe problemy z szybkoscia odpowiedzi serwisu.
#wykop #walczy #atak
  • 119
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m__b ale ja Ci współczuję takiego wiecznego pojazdu. Mam nadzieję, że nie czytasz wszystkich komentarzy, bo oprócz bólu d--y nic nowego nie piszą.
  • Odpowiedz
Byście dwa plus dwa dodać potrafili to dawno bylibyscie za cloud flare i tego ataku z logowaniem i prostymi hasłami nawet nikt by nie zauważył bo by nie zadziałał a tak to wiadomo tagi z-----e, powiadomienia dochodzą po dobie ale okay.
  • Odpowiedz
@Mordeusz: Przecież wykop stoi za czymś podobnym do cloudflare bo za Grey Wizardem.

i tego ataku z logowaniem i prostymi hasłami nawet nikt by nie zauważył bo by nie zadziałał

Czemu niby by nie działał? Przecież to wina braku zabezpieczeń, a nie usługi anty-ddos
  • Odpowiedz
@Artrix To byłaby odpalona jakaś captcha albo 5 sekund czekania na połączenie a nie ze jest atak wpis jak normalny serwis nawet ovpciazony jak wypoku nawet ataku nie zauważa jak jest dobrze chroniony
  • Odpowiedz
oby tylko szybko się ten ddos skończył, inaczej całą sobotnią noc będziecie musieli spędzić w serwerowni ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@yggdrasill: na pewno to wykop by atakowali w końcu uda im się zneutralizować najbardziej walecznych nacjonalistów i polaków bez wykopu inwazja na polske to dwa strzały i to w dodatku w kłódki do bram na granicy

• Odpowiedz
@m__b:
1. Co ma na celu to działanie i czy zidentyfikowano napastnika?
2. Czy c---i wysyłane przez mirabelki na moje PW są bezpieczne?
3. Czy planujecie kontratak czy pozostawicie ten haniebny atak bez odpowiedzi?
  • Odpowiedz