Wpis z mikrobloga

Przez to wychodzenie z przegrywu i chodzenie na dziwki stałem się małym dziwkoholikiem XD. Jutro odwiedzam kolejną divę, to już trzecia w tym tygodniu będzie(licząc od soboty do soboty XD). Ech znalazłem taką rakiete, że pałka mi chyba ekspoloduje. Tradycyjnie wezmę trochę sildenafilu by wyciągnąć maximum z randeczki. ( ͡° ʖ̯ ͡°). Pożegnanie z dziwkarstwem trochę mi się odwlecze jednak.

#tinder
#podrywajzwykopem
#zwiazki
#rozowepaski
#wygryw
#przegryw
#divyzwykopem
#rozowepaski
#psychologia
#depresja
#gownowpisjeny
  • 45
@Tiestowiron: odbiegasz od tego o co chodzi. Nikogo nie podrywasz, nie korzystasz z Tindera więc porzuć te tagi i będzie git. Prowadź swoją armię straconych gdzie chcesz, ale trzymaj się prawdy np hasztag niepotrafienikogowyrwacwiecplace czy coś w tym stylu
@BojtaS: jak kupisz sobie kebsa to twierdzisz, że nie jadłeś bo sam nie upolowałeś zwierzaka i nie rozpaliłeś ogniska? Po co dorabiasz ideologie, cel jest jeden-włożyc penisa do cipki. Przestań się wywyższać z tym swoim pseudo podrywem.
@BojtaS: nie opuszczę tagu podrywajzwykopem, bo ja wskazuje przegrywom lepszą opcje. Stulejki spod tagu podrywaj z wykopem pytają się pseudo-alf jak dymać, jak robić z siebie beta klaunów by coś poderwać. Ja niosę im ewangelie, wystarczy znaleźć dobrą dive na odlotach i sprawdzić opinie na garso. Potem dodzwonć się, umówić i gotowe!
@Tiestowiron: do końca życia będziesz płacił za seks( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet mi Cie nie szkoda. Nigdy nie poczujesz ciepła ukochanej kobiety. Chodzenie na dziwki jest drogą do nikad. Jeszcze tego nie rozumiesz. Ale zrozumiesz( ͡° ͜ʖ ͡°) bajo