Aktywne Wpisy
gdzie poznac normalnego faceta? na #tinder każdy wysyla ptaka i gada coś o pomocy społecznej dla niego że nie ma kasy, Dużo też takich co torebkę pod pachą noszą. Pomocy co sie stalo z tym spoleczenstwem

ibleedforyou +4
kolejna osoba mówi mi że jak na kobietę to mało kobieco się zachowuje i wgl bo nie powinnam przeklinac i rozmawiać z nim jak człowiek, tylko jak “kobieta” xd o co chodzi.

1) osoba leczona musi chcieć być wyleczona - inaczej na nic Daniela praca i pieniądze w tym kierunku.
2) tak jak wyżej. Daniel zabrał Łukasza do siebie, aby Aga mu pomogła. Co się stało to się stało. Łukasz jest w takim wieku, że trzeba nim zarządzać twardą ręką, a niestety Łukasz nie czuje respektu ani do Daniela, ani do matki, więc może sobie skakać gdzie chce i kiedy chce.
3) i co
"SYRENA O LOL HAHA 69S-X" ale żeby on się nie obudził z ręką w nocniku, teraz jest okazja żeby mu pomóc, to szczerze juz nie wiem, co byliby dla niego lepsze. Bycie w domu dziecka, trafie do rodziny zastępczej
Oj, ale jestes naiwna pod tym względem.
Wiem z własnego doświadczenia jak coś takiego wygląda - uwierz, po za tym, że to jest OD GROMA papierkowych spraw jak i jeżdzenia, ustalania itp itd to jeszcze na orzeczenie sądu się czeka wieczność.
Niestety bliska mi osoba zmarła zanim coś takiego udało się ustalić.
To było w 2010, może od tego czasu coś się zmieniło na lepsze.
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego nie cieszy mnie motyw Gośki wcale, moja mama była tylko o rok starsza od niej gdy odeszła i to w zeszłym roku... Wujek, jej brat w 2011, rocznik 73'.
Na szczęście Bozia dała mi własną rodzinę i będę robić wszystko, żeby nie powielić takich schematów.