Aktywne Wpisy
Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
Teuvo +33
kupiłem ciasteczka dla wszystkich @okusuri
"hehe @Krachu, jak tam deputaty na wungiel"?
"jak tam urobek. zmalał urus?"
Najśmieszniej jak przyniosłem te ichniejsze cukierki. Takie landrynki, tylko nazywały się bonbony, no i są tylko na śląsku. Poczęstowałem wszystkich w biurze.
"hehe Krachu, pewnie z wunglem te cukierki"
Patrzę skład - faktycznie były z domieszką węgla XD
Śmiałem się razem z nimi, bo żarty nie były chamskie, a śmieszne i bazowały na utartych stereotypach. No i tak trwała sobie ta sielanka do momentu jak jedna z pracbazowych koleżanek pochwaliła się, że znalazła sobie chłopaka Araba. Szybko podchwyciłem temat i zacząłem sobie żartować, żeby zdobyła przepis na kebaba, jak tam cena baryłki w emiratach no i czy lepsza ostra baraninka na cienkim, czy mieszany w bule. No i się zaczęło.
Foch na pół biura, kumpel mi zwracał uwagę, że przesadzam, w całym departamencie morowa cisza, zostawcie mojego habibi.
Nie jestem jakimś rasistą, zwyczajnie nie lubię Arabów przez ich zachowanie na mieście. To normalne, że się kogoś nie lubi z jakiegoś powodu. Nic też nie mam do jej związku z Abdulem, przecież to jej życie. Mimo to zostałem naczelnym rasistą biura.
#pracbaza #rasizm #rozowykorposwiat
??
@Krachu: wut mate
No chyba, że te twoje żarty to było, że facet tamtej rucha sie z kozą albo "kiedy zetnie
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie dziękuj
Komentarz usunięty przez moderatora