Wpis z mikrobloga

Mirki poratuje ktoś licencją do #autocad na niedzielę?
mimo spieprzenia sobie soboty w pracy nie ogarnąłem całego zadania a na poniedziałkowy poranek muszę mieć wyplotowany rysunek.
Niestety z pracy nie mogłem wziąć licencji od CAD i jestem umoczony ;/

może być 2014 LT Polish bądź zwykła (64bit)

Albo polećcie coś co można zassać, tak "by potestować' ;)
Coś portable by mieć w przyszłości na gwizdku

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zaqqaz: nie ma takiej możliwości, dokumentacja niejawna i nie ma opcji by mi administratorzy zezwolili Dlatego też nie mogłem wyemigrować klucza z pracy
  • Odpowiedz
@JusTQL: w8 niejawna a cały projekt chcesz wynieść i dokończyć na "piracie"? to co na zdalnym robisz mogą kontrolować przy odrobinie chęci.

licencja do oprogramowania to nie to samo co zdalny dostęp do kompa z oprogramowaniem..
  • Odpowiedz
@zaqqaz: ta cześć projektu nie ma klauzury, i od niej warunki mogę mieć poza czytelnią. Ale mając pulpit mogę wyświetlać nie jawne do których mam dostęp i dlatego nie zezwalają nam na pracę zdalną.

ale nie o tym.... potrzebuję licencji autodesku bądź wersji portable bądź jego odpowiednika
  • Odpowiedz
@prdlt: edukacyjna CAD nie wali pliku i przy wydruku nie ma ramki, że powstał na pliku edukacyjnym?

robię na prodeCAD i mimo iz z 2009 (ale full legal - tylko dla nie komercyjnego użytku....) to daje rade. Z atrybutami bloku sobie nie radzi ale to olewam, tyle nadrobię w poniedziałek przed odprawą
  • Odpowiedz
  • 1
@prdlt ACAD od którejś wersji nie dodaje tego głupiego znaku. Ale i tak ściągnij wersję testową komercyjną. Jest na ich stronie.
  • Odpowiedz