Aktywne Wpisy
powsinogaszszlaja +197
TomSz +13
Z zarobkami 25k kupuje telefony używane 3 generacje wstecz co kilka lat i nigdy z żadnym telefonem się nic nie stało, żona z 15k też takie kupuje i raczej telefonów nie psuje... 14letni chrześniak nie jedynak z rodzicami zarabiającymi w sumie mniej niż moja żona właśnie dostał najnowszego #iphone Pro "bo wszyscy maja".
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Za mirkiem @starface:
Ponownie, wrzuciłem to w Google maps
Powierzchnia zaznaczonego terenu przez Starface wynosi ponad 21 tys metrów kwadratowych.
Ponownie, przelicznikiem 2os/1m^ = PONAD 40 tys osób.
Dla porównania przypomnę tekst, który pisałem o Przystanku Woodstock w którym opisuje - w świetle prawa - ile osób może uczestniczyć przed dużą sceną Przystanku Woodstock:
dw @rineo @Andreth
#neuropa #polityka #warszawa #zamachlipcowy #sejm
Zaznaczyłeś na mapie miejsca w których w ogóle nie mogą stać ludzie,
a także miejsca w których prawie nikogo nie było, a na pewno nie 2 osoby na metr kwadratowy.
@Reepo: a to przepraszam, nie nadążam za ich wytycznymi - jeszcze wieczorem obowiązywało "mało ludzi, sami ubecy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@amd07: jakby co stronę Google maps można edytować - klikać na te pojedyncze punkty i przesuwać po mapce tak, by mniej więcej odwzorować faktyczny stan rzeczy.
Komentarz usunięty przez autora
@amd07: czemu nie mogą? Caly zaznaczony teren jest otwarty.
To jest średnia jaką przyjmuje się dla
Tak było :D
@Reepo: dzisiaj widziałem z kilkanaście komentarzy zielonek pisowych mówiących o tym, że "tam było kilka tysięcy osób, to mniej niż 1% populacji, wogle PO ma więcej działaczy, z taką totalną opozycją to pis będzie rządził wiecznie"