Aktywne Wpisy
persona-dafta +640
#bushcraft mmm... 2 lata człowiek tego nie robił (bo życie). Po 2h szwędania idealna polanka znaleziona, żarełko już w ręce, człowiek leży w ciepłym pod tarpem i zaczęło lać, idealnie!
lecoffe +20
Chłop po przewąchaniu 200+ zapachów, w tym niszy, nie niszy, różnych pierdół... wącha sobie Boisika i myśli "#!$%@?, jakie to jest zajebiste" i z dumą daje kilka psików na szyję i nadgarstek. Małe, proste rzeczy cieszą najbardziej (。◕‿‿◕。) a u wykopków co dziś na skórze?
#perfumy
#perfumy
W #lodz w firmach takich, jak Fujitsu, Ericsson, TomTom itp. ile mogę zarobić jako software dev z c++? Byłaby to moja pierwsza praca jako programista. Od jakich stawek się zaczynają zarobki?
#programowanie #pracbaza #praca #korposwiat #korpo
@SharkyShark ostatnio chyba ktoś z Fujitsu się do mnie odzywal w sprawie pythona/basha i innych takich. Nie wiem czy czasami, też nie szukali kogoś w hexagonie.
@Piz-dur nie wiem ile umiesz, ale do Ericssona raczej łatwo się załapać, tym bardziej, że dużo doświadczonych osób odchodzi. Ale poniżej 3k netto na Twoim miejscu bym nie schodził, fakt są dodatki "poza płacowe", ale teraz to norma.
Mnie już tam nie ma dłuższy czas, ale można powiedzieć, że mam nadal informacje z pierwszej ręki ;)