Aktywne Wpisy

Bananek2 +172
Kobieta Schrödingera pięknie ujawnia się w aferze z Gargamelem xD
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą

Prędkość wiatru 25km/h w porywach do 45km/h przy ziemi, na 86m pewnie więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°) stabilność obrazu przy takim wietrze powala
#dji #spark #drony
Ludziom się wydaje "ueee ograniczyli mi prawo do latania do 100m, przecież to się ledwo nad głowę wzbiję!"
Wszystko zależy od zdarzenia, sam sprawdź ile ci grozi za "nieumyślne spowodowane śmierci" czy "nieumyślne spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym" nie licząc ew odszkodowań i rent...
Nie wiem, nie znam się, sam licencji nie posiadam, latam w miejscach gdzie jest 1000m do czegokolwiek i nie mam takich problemów, ale o ewentualnej odpowiedzialności trzeba pamiętać. Ja na latanie (zwłaszcza na
Z tego co przeczytałem masz wersję combo. Czy testowałeś zasięg w poziomie? Poleci te 500m czy można liczyć na więcej?
Gdzie się wrzuca