Aktywne Wpisy

Ojciec ma kompa, który już się pod W11 nie nadaje (i5-6gen i 8GB RAM). W10 mu się wysypał po jakiejś aktualizacji. Nie chce mi się go reinstalować, skoro w październiku i tak skończy się wsparcie (ma przedłużone po rejestracji), dlatego myślę o jakimś linugzie. Co będzie najbardziej zbliżone do W10? Myślę o Mincie z Cinnamonem. Fajnie by było, gdyby toto się samo aktualizowało (jak ChromeOS)
#linux #linuxmint #
#linux #linuxmint #

petugh +68
źródło: 1000002157
Pobierz

Prędkość wiatru 25km/h w porywach do 45km/h przy ziemi, na 86m pewnie więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°) stabilność obrazu przy takim wietrze powala
#dji #spark #drony
Ludziom się wydaje "ueee ograniczyli mi prawo do latania do 100m, przecież to się ledwo nad głowę wzbiję!"
Wszystko zależy od zdarzenia, sam sprawdź ile ci grozi za "nieumyślne spowodowane śmierci" czy "nieumyślne spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym" nie licząc ew odszkodowań i rent...
Nie wiem, nie znam się, sam licencji nie posiadam, latam w miejscach gdzie jest 1000m do czegokolwiek i nie mam takich problemów, ale o ewentualnej odpowiedzialności trzeba pamiętać. Ja na latanie (zwłaszcza
Z tego co przeczytałem masz wersję combo. Czy testowałeś zasięg w poziomie? Poleci te 500m czy można liczyć na więcej?
Gdzie się