Wpis z mikrobloga

@Wu70: masz racje kupie samochod ktory m brde placil wysokie ubezpieczenue za mozliwosc poruszania sie szybciej niz pozwalaja na to przepisy. Nie wiem tylko po co. Co za roznica czy jade max 110km/h dieslem 1.6 czy subaru wrx?
@Wu70: okej seba ty sobie spalaj paliwo i płać mandaty z przerwami na jaranie sie dzwiekiem silnika, ja mam ciekawsze rzeczy do roboty. Samochod to tylko narzedzie ktore zwykle nawet na siebie nie zarabia. Handluj z tym.
@szczym_do_ludzi: okej janusz, ty sobie pracuj całe życie i przeliczaj co na co zarabia bo ja potrafię zarobić na przyjemności i spalone paliwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
aczkolwiek za wiele go nie spalam bo mam diesla 1.6 ale na Boga, nie na 5 lat ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@szczym_do_ludzi 2 litrowe zazwyczaj w kazdej marce sa ok. Czy to bedzie 2.0 TDI z VW na common railu, czy 2.0 HDI z PSA, czy 2.0 D3 z Volvo czy nawet hejtowany silnik 2.0d N47T z BMW. Wszystkie sa dobre i 300 000 km wytrzymują bez powaznych problemow. Nie pakuj sie w diesle 1.6 bo bedziesz zalowal. 2.0 tdci w fordzie tez dosyc pancerny motor.