@Lrrr: Kamień kupiłem z pięć lat temu, więc za cholerę nie odnajdę linka. Temperaturę wyciągnę tylko 250 stopni, więc wrzucam na rozgrzany kamień w trybie grilla, trzymam tak marę minut, aby się przypiekła od spodu i na mniej niż minutę włączam termoobieg, aby się przypiekły brzegi.
@Slonx: tak kiedyś robiłem, na najwyższej półce kamień i grill na maksa chodziło ze 30 minut i na to pizza. Pare chwil z włączonym grillem żeby spiekło górę i w sumie ładnie marmurek wychodził na spodzie. Miałem dobry kamień ale niestety rip :(
Największym szokiem kulturowym podczas mojej wycieczki na Islandię, była dla mnie darmowa woda w Pizzerii. Jak to tak nie brać 15zł za szklankę pitnej wody? #polska #islandia #podroze
@push3k-pro
Temperaturę wyciągnę tylko 250 stopni, więc wrzucam na rozgrzany kamień w trybie grilla, trzymam tak marę minut, aby się przypiekła od spodu i na mniej niż minutę włączam termoobieg, aby się przypiekły brzegi.
@t3m4: