Wpis z mikrobloga

@Slonx: czyli dość lekki.. mam kratkę, która jest tak "dopasowana", że nie udźwignie większego ciężaru. Dlatego się zastanawiam, czy warto to kupować.
  • Odpowiedz
@Slonx: daj linka do kamienia, ile stopni na piekarniku wyciągniesz? u mnie niby skala jest do 280 ale pewnie takie temperatury za #!$%@? nie utrzyma
  • Odpowiedz
@Slonx: tak kiedyś robiłem, na najwyższej półce kamień i grill na maksa chodziło ze 30 minut i na to pizza. Pare chwil z włączonym grillem żeby spiekło górę i w sumie ładnie marmurek wychodził na spodzie. Miałem dobry kamień ale niestety rip :(
  • Odpowiedz
@Slonx: inteligentna kobita uznała że koniecznie trzeba umyć kamień a ze był gorący to postanowiła go sobie wodą ostudzić ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i penknoł XD
  • Odpowiedz