Wpis z mikrobloga

@KoneserPasztetu: widocznie szukasz projektów z wyższej półki, projekty @smalczyk1: nie są najwyższych lotów(bez obrazy) ale sądzę że znajdzie ludzi zainteresowanych swoją pracą.
Trzeba pamiętac o tym że nad tym samym projektem można pracować 3 godziny albo 60 godzin wszystko zależy od budżetu klienta
@Witeeek: Nie bój się nie psuję ci rynku.To jest bardziej hobby i działam na gówno portalach zagranicznych na wzór freelancer.

@RRybak: @Andrzejek13: @PRXPR: @blogers: @KoneserPasztetu: Dzięki za odzew czyli ogólnie
- prezentacja prac całkowicie do poprawy
-a prace takie se dupy nie urywają

No widzę że jakość tego loga polowanie i plakatów jest najsłabsza nie mam już dostępu do nie których plików źródłowych. Wywalę je bo
@smalczyk1:

Zupełnie mnie nie zrozumiałeś. :D

To nie moja działka, ale coraz częściej dla moich klientów wykonują kompleksowe usługi i szukam czasem jakiegoś grafika, kiedy mój nie ma czasu. :)

Dlatego pytałem, żeby wiedzieć, czy w przyszłości warto to Ciebie pisać, jak będę szukał grafika.
@Witeeek: To pardon( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie wystawiam faktur.Tak jak mówie to jest na razie zajęcie z doskoku na zagranicznych stronach .Czasem się wygra konkurs ale to loteria bo duża konkurencja. Jak coś będziesz potrzebował to pisz
@smalczyk1: no offence, ale zbyt pstrokato i naćkane. Wygląda jakbyś naoglądał się strasznie dużo behance i starał się naśladować prezentacje w tamtym stylu. Jednak tutaj zabrakło jeszcze trochę skilla. Strasznie dużo efektów, brak logiki w składzie (weź pod uwagę że na behance jest masa konceptów które nigdy nie zostały wdrożone, gdyż nie realizowały celów biznesowych) - tego typu rzeczy każdy project manager przy rekrutacji wyhaczy.
Mniej mockupów, więcej wartościowego contentu, bo
@Dzwoneg: A no behence( ͡° ͜ʖ ͡°).Chciałem ,żeby było ciekawie no ale nie wyszło.
Zabrakło samokrytycyzmu.Pewnie znacie ten motyw , że w głowę wyglądało zajebiście a rzeczywistość to zweryfikowała xD.
Popoprawiałem prezentacje już nie ma takiego cyrku.Oceniliście prezentacje a mi najbardziej zależało na opinii prac ( ͡ ͜ʖ ͡)
http://imgur.com/a/xMEZe
@onea: @Blu3skY: @PRXPR: @blogers: @KoneserPasztetu: @RRybak:
@smalczyk1: jak maja dipe urywac? Jak by Ci ktos zaplacil duzo pieniedzy to bys poswiecil wiecej czasu i musial bys zarobix duzo wiecej, a nie kazdy chce placic hooj wie ile, jestem pewny ze tak czy siak nie cenisz odpowiednio swojego poswiecenia