Wpis z mikrobloga

#darkestdungeon

https://youtu.be/RjqwTiIxwmg

moje przemyślenia odnośnie najnowszego dodatku.
MoonBlood Ssie.
Serio
Pierwszy kolektor (v 1.9) wiecie kiedy mi sie trafił ? W CZTERDZIESTYM TYGODNIU

kiedy mi sie trafił pierwszy kolektor na wersji 1.7 (na stygi, jedyny i prawilny poziom trudności dla wykopka)?
W PIERWSZYM

ta gra sie zrobiła za łatwa, gdzie te czasy kiedy gra wysysała wszystkie siły życiowe tylko po to żebyś skakał z radości że w pierwszym najmroczniejszym lochu zdechli wszyscy 4rej bohaterowie ALE zabiłeś bosa i ci gra zaliczała sukces? wrócą one??

jedyny plus tej gry to że trapezohold czy jak tam sie nazywa, wartośc obniżyli z 5000 na 3500. ale reszta porażka. bloodmoon nie jest po to żeby go przejśc tylko żeby w niego grać. przez wieczność. aż osiągniesz absolutną perfekcje gdzie na wersji 1.7 na 4 poziomy najmroczniejszego lochu tylko 2 razy wszedł negatyw przy stresie 100 i raz pozytyw na krzyżowca na finałowym starciu, wszedł mu wigor i zaczął wrzeszczeć JESTEM CZEMPIONEM ŚWIATŁA GIŃ GIŃ **RWO AAAA NIGDY NIE MIAŁEM LEPSZEGO BRZUCHA TZN PANCERZA I CO TURE HEAL 7 HP ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ogólnie - gra zrobiła sie dla kazuali. smutłem.
bez obrazka, bo wstyd pokazywać jak gładko idzie w sensie narazie 3 zdechło ale niestety PODWYŻSZYLI LIMIT ŚMIERCI NA BLOODMON. jedyna ciekawa akcja to jak okultyście wszedł masochizm, zaczał wrzeszczeć CZAS OSIĄGNĄĆ OŚWIECENIE, UWOLNIJ MNIE Z TEJ CIELESNEJ KLATKI dźgnął sie sztyletem i zdechł.Ogólnie to wysłałem ich na czempiona (dwóch 4 lvlowych i dwóch 5cio bo szkoda mi było wojowniczki tracić bo ładne pozytwne nawyki miała ale karmazynowa klątwa mocno i lepiej żeby 4 lvlowy okultysta zdechł niż ona. no cóż.)

a w następnym tygodniu +6 rekrutów z eventu z czego 4 wymaxowanych na 2 lvl. dzięki. serio.

NO I NIEZAPOMINAJCIE, UNIK/ SZYBKOŚĆ > WSZSTKO INNE.

flagelant przemaxowany. mam nadzieje że obniżą hp jego, wszystkim postaciom bo chyba ciut za dużo hp mają i arlekina jakieś debuffy na kurtyne bo też za mocna.
  • 8
UNIK/ SZYBKOŚĆ > WSZSTKO INNE.

@Renard15:

Przeciez unik jest #!$%@?. Wiekszosc mobkow na najwyzszym poziomie ma +do accuracy, do tego na 0 swiatla maja +do accuracy i wychodzi ze nawet z 80 uniku to przecietny mobek ma jakies 95% szansy na trafienie.

To jest dump stat i nie warto w niego dawac nic ponad to, co jest bazowe.
@penis_computer_interface: no sory koleżko że nie trawie w grach jak se żołnierz 5 sekund postoi i znowu ma pełen pasek zycia( ͡° ͜ʖ ͡°)

ta gra po prostu obrazuje życie - chuchasz i dmuchasz na zbrojmistrza 4 pozytywne nawyki 0 złych zdycha na pierwszych wrotach śmierci a drugi zbrojmistrz alkocholik 1 pozytyw na 4 negatywy chesz go ukatrupić i leczysz go jako ostatniego w kolejce przetrzymuje 8