Wpis z mikrobloga

@MagnaPomerania: Monchi albo zapłaci 2 razy tyle ile obecnie oferują albo niech szukają gdzie indziej, bo obecnie marnują tylko czas, Mahrez w zeszłym roku podpisał nowy długi kontrakt i Leicester wcale go nie musi sprzedawać.
  • Odpowiedz
@Pustulka: ploty są też o ofercie powyżej 30 milionów, Roma potrzebuje kogoś za Salaha, Skybet daje w tej chwili na transfer Mahreza do Romy 1/1 vs 6/4 do Arsenalu także ewidentnie jest coś na rzeczy skoro dają mniej a w mediach nie ma zbytnio nic poza ploteczkami
  • Odpowiedz
@Abaddon84: gdzie Higuain, a gdzie Belotti? Przecież (przy całej mojej sympatii dla tego chłopaka) on poza jednym dobrym sezonem nic więcej z osiągnięć nie ma.
Kupno takiego kota w worku za takie pieniądze powoduje obawę o powtórkę z Immobile ;)
  • Odpowiedz
to żądania Torino nie są za wysokie dla Chelsea.

@Abaddon84: ty wierzysz w Belottiego w Chelsea? Optymista xD mało który Włoch wyjeżdża z Italii, a jak już odchodzi za granicę to rzadko coś osiąga.
  • Odpowiedz
@MagnaPomerania: Niestety żadnego. Swoją wiedzę o tym napastniku opieram na kompilacjach oraz wypowiedziach fanów Serie A. Dlatego nie robię z siebie eksperta na jego temat. Jednak to co widziałem bardzo mi się podoba. Bardzo leży mi jego styl gry i pasowałby do Chelsea po prostu. Co do wypowiedzi... raz jeszcze: poczytaj wypowiedzi Lukaku :P
  • Odpowiedz
@Abaddon84: To dam ci coś do rozważenia ;)

Tuttosport jest przekonane, że pierwszym wyborem trenera Vincenzo Montelli w kwestii napastnika jest Andrea Belotti.

oraz

Stacja Sky informuje, że Andrea Belotti wyraził zgodę na transfer do Milanu i jest gotowy przenieść się na San Siro. Teraz rossoneri muszą dogadać się
  • Odpowiedz
Skybet daje w tej chwili na transfer Mahreza do Romy 1/1 vs 6/4 do Arsenalu

@vinmcqueen: Ich algorytm również opiera się na plotkach, a czasami manipulują kursami przy takich ofertach by zachęcić ludzi do stawiania.

ploty są też o ofercie powyżej 30 milionów, Roma potrzebuje kogoś za Salaha,

Śmieszek pisze, że nie zaoferują więcej niż €35 mln, a za tyle no cóż, go nie kupią, są też
  • Odpowiedz