Aktywne Wpisy
PiersKurczaka +80
Bardzo mi się podoba u japończyków, że jak jest np. jakaś nazwa chińska, to oni te znaczki czytają po swojemu, a nie po chińsku.
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl
W #podbaza pani od plastyki kazała nam narysować na lekcji obrazki związane ze złymi narkotykami.
Co #!$%@? dziecko w początkowych klasach podstawówki może mieć wspólnego z wiedzą o narkotykach? Gówno.
W mojej głowie narodził się pomysł żeby narysować przekreśloną strzykawkę w czerwonym kółku, a chwilę potem ta bździągwa od plastyki powiedziała
I co? Oddałem czystą kartkę, przecież nie miałem o #narkotykizawszespoko żadnego pojęcia. Nawet nie wiedziałem jak liść marychy wygląda.
I tu pytanie do Was.
CO MOGŁEM NARYSOWAĆ?
Od 30 lat nie daje mi to spokoju ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gorzkiezale #tworczoscwlasna #rysujzwykopem #problemypierwszegoswiata
@Dusha: @looklikelance: co to ma wspólnego z dragami wy ćpuny jedne?
pamiętam że grałem wtedy w gierki to narysowałem celownik i typa który będzie miał ostatni wydech xD
była też pewna dziewczyna co narysowała jak się paliła szkoła, a w niej ludzie xD