Mironki, czy na iperfumy na sto procent dostanę oryginały? Pytam osób, które tam zamawiały ale wcześnie kupowały stacjonarnie więc mają porównanie. Zawsze kupuję w Sephorze czy Douglasie, ale mój ostatni ulubieniec ma olbrzymią przebitkę i kusi. Na pewno wyczuję jak to będzie podróba więc nie chcę się naciąć :/
@burbur: chanela piątkę mają za 500 z groszem 100 ml. Mega tanio. Moja Mame by się ucieszyła. Czyli to jest ta sama firma co iperfumy? Da się to jakoś zweryfikować?
@nama ale co tu weryfikować, nie wystarczy Ci to co kolejna osoba pisze? Prostezakupy to perfumeria-siostra iperfumy i tak, sprzedają oryginały. Na każdym forum perfumowym znajdziesz wątek z polecanymi perfumeriami, jak nie ufasz nam tutaj to zerknij na fragrantikę, perfuforum, wizaż...
@nama ja jestem spokojna, po prostu staram się pomóc. Pewnie Piątkę Chanel można znaleźć jeszcze taniej w którejś z polecanych perfumerii ( ͡°͜ʖ͡°) edit: np na twojezapachy :)
@nama: mogą byc podróby. Ponoć były takie akcje ze ktoś kupil zapach na perfumach, i w ramach zwrotu, oddał, ale juz pdorobiony. I takie perfumy poszly do sprzedazy.
Aczkolwiek jak zapach znasz, to mozesz kupic, wypsikać sie i jak nie podpasuje to oddać
@nama: ogólnie to dlaczego jest tak tanio wyjaśnili. Ja jeszcze wspomnę, że zdarzyła sie chyba jakaś sytuacja, że komuś przysłali podróbkę. Ale to jest tak jak z tk maxxem (tam kiedyś było kilka takich akcji) oni robią wszystko ok tylko zdarzają sie ludzie którzy kupują oryginał i zwracają podróbkę i przy dużym ruchu nie są w stanie sprawdzić wszystkiego.
Zawsze kupuję w Sephorze czy Douglasie, ale mój ostatni ulubieniec ma olbrzymią przebitkę i kusi.
Na pewno wyczuję jak to będzie podróba więc nie chcę się naciąć :/
#perfumy
Czyli to jest ta sama firma co iperfumy? Da się to jakoś zweryfikować?
Komentarz usunięty przez autora
edit: np na twojezapachy :)
@burbur: @pinkquartz: z ciekawostek to mój kochany J'ose Eisenberg cenowo tak samo jak w Sephorze (drobniutka różnica)
https://www.iperfumy.pl/eisenberg/jose-woda-perfumowana-dla-kobiet/
Aczkolwiek jak zapach znasz, to mozesz kupic, wypsikać sie i jak nie podpasuje to oddać
E-glamour.pl
dolce.pl
tagomago.pl
pachnidelko.pl
perfumesco.pl
iperfumy.pl