Wpis z mikrobloga

Mironki, czy na iperfumy na sto procent dostanę oryginały? Pytam osób, które tam zamawiały ale wcześnie kupowały stacjonarnie więc mają porównanie.
Zawsze kupuję w Sephorze czy Douglasie, ale mój ostatni ulubieniec ma olbrzymią przebitkę i kusi.
Na pewno wyczuję jak to będzie podróba więc nie chcę się naciąć :/

#perfumy
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nama ale co tu weryfikować, nie wystarczy Ci to co kolejna osoba pisze? Prostezakupy to perfumeria-siostra iperfumy i tak, sprzedają oryginały. Na każdym forum perfumowym znajdziesz wątek z polecanymi perfumeriami, jak nie ufasz nam tutaj to zerknij na fragrantikę, perfuforum, wizaż...
  • Odpowiedz
@nama ja jestem spokojna, po prostu staram się pomóc. Pewnie Piątkę Chanel można znaleźć jeszcze taniej w którejś z polecanych perfumerii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
edit: np na twojezapachy :)
  • Odpowiedz
@nama: mogą byc podróby. Ponoć były takie akcje ze ktoś kupil zapach na perfumach, i w ramach zwrotu, oddał, ale juz pdorobiony. I takie perfumy poszly do sprzedazy.

Aczkolwiek jak zapach znasz, to mozesz kupic, wypsikać sie i jak nie podpasuje to oddać
  • Odpowiedz
@nama: ogólnie to dlaczego jest tak tanio wyjaśnili. Ja jeszcze wspomnę, że zdarzyła sie chyba jakaś sytuacja, że komuś przysłali podróbkę. Ale to jest tak jak z tk maxxem (tam kiedyś było kilka takich akcji) oni robią wszystko ok tylko zdarzają sie ludzie którzy kupują oryginał i zwracają podróbkę i przy dużym ruchu nie są w stanie sprawdzić wszystkiego.
  • Odpowiedz