Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +591
bibi__ +263
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Nikt tutaj praktycznie nie zna angielskiego a u nas nawet dzieciaki jako tako rozumieja. Bogactwo tanczy tutaj sambe z przerazajaca bieda.U nas tez nie jest kolorowo ale tutaj czasem az sie plakac chce patrzac na biedne dzielnice/fawele.
Ludzie czasem zachowuja się jak dzikusy.
W metrze to jest walka,jest jak w dzungli (albo gorzej ,jak w chlewie obsranym gownem).Ludzie pchaja sie tam jakby placono im za jazde metrem.jak chcesz wyjsc z wagonu to naucz sie przepychac.Nie ma jak u nas,ze najpierw ludzie wychodza a potem wchodza.
Slaby tu internet,p--o niesmaczne.Kobiety ladne ale nie ma jak słowianki.
Oczywiscie jest wiele pozytywow,magia niektorych miejsc,piekna fauna I flora,malpki se mozna spotkac na drzewach ale z kazda chwila utwierdzam sie w przekonaniu jaka Polska jest zajebista.
Wiele musimy zmienic ale mamy gory,lasy,morze,dobra gospodarke no i rozwijajacych sie ludzi (oprocz Rafonixa).
Zalaczam zdjecie z troche #pokazmorde gdzie szukam w oddali odpowiedzi na pytanie kiedy zaczalem byc mentalna stuleja.
Pozdrawiam Mirki,doceniajcie Polske.Benc elo
#podrozujzwykopem #brazylia #feels
Natomiast samo metro jest zatłoczone, obsługuje niewielką część miasta i kto tylko ma możliwość to omija je szerokim łukiem. Jest nowe i pachnące, to jedyny fakt.
Jeśli natomiast chodzi o samo rozwiązanie to daleko mu jeszcze do większości
Komentarz usunięty przez moderatora
@Hatespinner: Czuję ogromne kompleksy będące przyczyną takich słów.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@rezyserzycia:
Komentarz usunięty przez autora
Ja mieszkam w Indonezji, może jest tu biednie, miejscami brudno, a wiele regionów jest zupełnie dzikich ale kocham to