Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +85
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +343

Posiadam:
płyta: ASRock FM2A85X Extreme4-M (FM2)
procek: AMD A10-6800K
gpu: AMD Radeon HD 8670D (wbudowane w procesor)
ram: 8 gb
dysk: ssd + hdd
Mam budżet około 900-1000 zł na ten cel. Na co warto zmienić procesor i kartę? 8 rdzeniowy FX-8350 będzie najlepszym rozwiązaniem w tym budżecie? jaka do takiego procesora płyta główna się nadaje?
#amd #intel #pcmasterrace
źródło: comment_RcsT2VS2vQoz1brOm789nyVvihokiWxj.jpg
Pobierz@szare2: dolóż 40 tysięcy, niżej to nie ma sensu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie baw się w żadne 2 rdzeniowce od intela jeśli nie grasz.
https://www.purepc.pl/procesory/test_amd_fx_8300_vs_intel_core_i3_6100_jaki_procesor_za_600_zlotych?page=0,1
Masz test i zobacz sobie w programach jak to wygląda i sam oceń.
Fx 8300 i 8350 zegar w zegar to to samo, więc jak planujesz podkręcać to kup 8300, a za zaoszczędzone pieniądze kup lepszą płytę główną.