Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +869
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +14
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Chodzą słuchy, że fryzjer wrócił do pracy... @Evergreengo może się wybierzemy, bo ja też się nie mogę zdecydować z tych strzępów (podobno faktów) czy człek godny zaufania ;)
Na wieczór polecam poskładany horror szpitalny, jeśli ktoś nie widział..
https://m.youtube.com/watch?v=H8ptEkRQCns
W ogóle na tym kanale też kilka innych krótszych składanek.
Wg. mnie film zawiera kilka błędów, chodzi mi o piętra, tam gdzie zanoszą ręczniki, bandaże jak już niepotrzebne towarzystwo wychodzi, to właśnie jest 307... Potrzebne potwierdzenie z innych (tam gdzie da się przetłumaczyć zielone szlaczki. przy okazji ta recepcja/winda też chyba nie jest na parterze...noszenie za ręce.) W ramach ciekawostki, najwcześniejsza podawana godzina "wypadku" to 3, na samej wypisce z port Ghalib jest 3:30, w później realizowanym programie jakoś cofa się ten czas....
Ewidentnie coś się tu popierniczyło.... Niestety tylko nie wiadomo dalej w którą stronę.....Więc cierpliwie czekam, jak nadal będzie cicho, proponuję wzmożyć nasze dyskusje, bo to właśnie tu robimy.. Rozmawiamy i się zastanawiamy...;) I dopiero później wyciągnąć transparenty;)
To wpis, troszkę przerywnik, z niewielkim przymrużeniem oka, w poszukiwaniach winnego/ej/ych.... nie oskarżajmy się, przecież podobno wszystkim chodzi o to samo...
Pozdrawiam, wszystkich z tagu, bez wyjątku;)
A ja tymczasem, może wrócę do 5 minuty i migowego głównej prowodyrki zamieszania.....Co by nie zabrakło różnych teorii;)
#magdazuk
Jak już mam pospekulować, zakładam że tego co piszę możesz nie czytać to organizacja jej tego wyjazdu była celowa (ona została w to wpuszczona jakkolwiek nawet przez sugestię „zrobisz chłopakowi
Wydanie dokumentacji miało miejsce do prokuratury na jej żądanie. Na tej podstawie media podchwyciły ze dziewczyna leczyła się psychiatrycznie.
nikogo nie zgwałciłam. Jak trzeba będzie powtórzę w prokuraturze;)
Nerwy nie potrzebne. Dziwnie zareagowałaś na ulubione twoje określenie to znaczy dziwne. Nie nie podejrzewam cie o nic ale odbiór osobliwy. To stwierdzenie faktu bo w istocie duży wysiłek podnosi prawdopodobieństwo z 1 do 1,2. Nie widzę ekonomiki myślenia
Now i nie udało sie.
O lamparta mnie nie pytaj ja nie wiem jak znalźli cokolwiek, może z fusów?
Tylko info, że z oddziału psychiatr. i poradni, z wp chyba jako pierwsze... Tak to nie jest potwierdzenie dokumentacji leczenia psychiatrycznego.....;) Potem Gargas tłumaczyła co to było, a na końcu słowa siostry o dokumentacji
podobno boi się na lotnisku, podobno jacyś kolesie ja adorują, podobno pierwszy wieczór spędza pijąc wino nad basenem...
Nie taka duża. Ktoś ją pewnie eskortował i z nia poleciał, mozliwe że jedna z tych osób koajrzyła (podobno sie kogoś bała juz na lotnisku jak piszesz). Ile tych osób było 2-3? może 3 i kobieta o ile wnioskować na podstawie
To są cały czas te same osoby. Lotnisko, basen hotel, nagranie.
No właśnie nie te same. Dwa różne hotele. Chodzi mi o to, że pod hotelem, gdzie jest nagrywana rozmowa, gdzie nie chce się zameldować, ewentualnie spotyka faceta, którego wystraszyła się na lotnisku w Kat. (od którego wszystko się zaczyna a który nie mieszkał w tym samym hotelu co ona)....albo ciemniejskórego....albo ma urojenia....albo....ufoludka widzi....
Rezydent jeździ chyba z ludźmi z lokalnego biura