Aktywne Wpisy

vieniasn +11
jakie macie hobby lub zainteresowania (picie piwa się nie liczy)

FormalinK +5
Patrząc na kierunek, W którym idzie tag, to z jakiejś rzeczowej analizy czy po prostu wytykania błędów
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź

Co tam ludziska? Co u Was? Jak tam śledzenie jednorazowych eventów? :D
#f1 #formula1 #kubica
@sEB-q: Oczywiście, że tak. Jeszcze z pół roku i wszyscy będą jak jeden mąż twierdzić, że "JA TO OD ZAWSZE WIERZYŁEM, ŻE WRÓCI". Klasyka. :)
"Może wróci, może nie. Dają mu szansę a wszystko zależy od tego jak będzie się dalej sprawował fizycznie i czy zniesie większe przeciążenia. Muszą mieć 100 procentową pewność, że podoła aby myśleć o kontrakcie z jakimś zespołem".
Czyli nie ma dalej oficjalnej informacji od zespołu. Na 70%
Poza tym, już pisałem w innym swoim wpisie, że nie dostaniemy żadnej na
@sir_maad: Nie "bo tak". W twoim pierwotnym poście bije pewność, że kolejny test będzie (mimo, że nie możesz tego wiedzieć, bo ta informacja jest niepotwierdzoną plotką) i wręcz kpina w stosunku do tych, którzy wykazują choć odrobinę krytycznego podejścia do takich niepotwierdzonych informacji, których źródłem jest " anonimowa osoba z otoczenia zespołu". Sam utrzymywałem, że "one-off" oznacza
Wybacz, jeśli odebrałeś tą zaczepkę osobiście, miałem bardziej na myśli wydrwienie wszystkich sceptyków, którzy