Wpis z mikrobloga

@xDawidMx: Najlepsza jest historia jak robił za zastępstwo na wydziale elektrycznym jakimś i zaczął opowiadać, że jedynka trygonometryczna zdefiniowana dla geometrycznie określonych funkcji trygonometrycznych nie działa w przestrzeniach nieeuklidesowych i ci goście tak to rozpowszechnili xD Ja dość często słyszałem, że inżynierowie są momentami trochę słabo z bardziej abstrakcyjną matmą, no ale nie przeginajmy pały goryczy xDDDD
  • Odpowiedz
  • 11
@xDawidMx spoko koleś ale pomógł mi podjąć decyzję o rezygnacji z tych studiów xd teraz moge szczerze powiedzieć dziękuję Panie Pietraszko :D
  • Odpowiedz
@autowired: Ostatnio profesor Biernat przeszedł zawał serca z tego co kojarzę i chyba już nie prowadzi AK.
@SonOfTheSun: Jedyne co w tej legendzie jest prawdziwe, to że faktycznie krąży ona po uczelni ;)
  • Odpowiedz
@autowired: W porównaniu z poprzednimi latami to ekipa od AK/OiAK bardzo normalnieje pod względem podejścia do studenta. Patronik jest ok, Bawiec jest bardzo w porządku, Serafin też. Tak naprawdę największy problem zawsze to był Biernat który odczuwał jakąś chorą satysfakcję z u----------a ludzi i sweter, który chyba obrał go jako mentora w tej kwestii.
  • Odpowiedz