@hasek34: #!$%@? z tym poleceniem na prawą. Ta po lewej plus rzęsy i jakas moze szminka/błyszczyk (niekoniecznie) i #!$%@?ę, lepsza po lewej.
Nie rozumiem takich ultra tapet które po pierwsze strasznie widać, a po drugie wygląda się karykaturalnie. Lekki makijaż > nic > wyszpachlowanie przez te wszystkie #!$%@? artystki z facebooka.
Czemu #rakcontent? Ma rację dziewczyna. To, że wygląda całkiem ok na lewym zdjęciu nie zmienia faktu, że ta buźka po prawej przyciągnęłaby więcej facetów. W realnym świecie oczywiście, bo na wykopie większość i tak uważa, że do niczego ponad 6/10 nie ma sensu startować bez worka pieniędzy bądź aparycji Ronaldo.
Te porównania są o tyle z dupy, że zdjęcia "przed" robi się na kompletnym braku makijażu - takie 0 kompletne, po demakijażu, zmyciu wszystkiego jak leci itp. Jeśli dziewczyna na co dzień się maluje to potrzeba trochę czasu, żeby skóra przy takim demakijażu wyglądała korzystnie. Nie dajcie się zrobić w drugą strone :)
@hasek34: i co w tym takiego rak content? W rzeczywistości mam np. koleżanki, które bez makijażu nie wyjdą i takie, które wcale się nie malują. Zgadnij kto ma większe powodzenie? Faceci lubią pomalowane laski, nawet jak mówią tylko naturalność, a nawet tutaj widzisz komentarze w stylu "fajna, ale niech się wyśpi i rzęsy pomaluje" - ja nie ważne ile będę spać mam wory pod oczami, taka uroda i co? Wiele kobiet
@hasek34: przeczytałam. Zapewne lasce chodziło to kunszt, makijaż jako dzieło, a nie makijaż jako coś co służy do poprawienia urody, bo jest się brzydkim. Faceci rzucają tam prawdopodobnie uwagami typu "za dużo tapety", ale te laski tego nie robią, żeby podobać się facetom, tylko dlatego, że sprawia im to przyjemność, taką jak np. budowanie niektórym mężczyznom, chociaż nie budują przecież żeby się przypodobać jakiejś kobiecie.
#bekazrozowychpaskow
Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.Był Photoshop czy nie ?
Patrząc na powyższe zdjęcie nie byłbym tego taki pewien.
@hasek34: Photoshop, bronzery, ajlajnery, rozjaśniacze, co za różnica.
Nie rozumiem takich ultra tapet które po pierwsze strasznie widać, a po drugie wygląda się karykaturalnie. Lekki makijaż > nic > wyszpachlowanie przez te wszystkie #!$%@? artystki z facebooka.
To dlaczego nie możemy dyskutować o szpachli na twarzy tej kobiety? Ponoć na budowlance znamy się bardzo dobrze.