Wpis z mikrobloga

To tak jakbyśmy my próbowały podważyć zastosowanie i jakość materiałów budowlanych (...)

To dlaczego nie możemy dyskutować o szpachli na twarzy tej kobiety? Ponoć na budowlance znamy się bardzo dobrze.
@hasek34: i co w tym takiego rak content? W rzeczywistości mam np. koleżanki, które bez makijażu nie wyjdą i takie, które wcale się nie malują. Zgadnij kto ma większe powodzenie? Faceci lubią pomalowane laski, nawet jak mówią tylko naturalność, a nawet tutaj widzisz komentarze w stylu "fajna, ale niech się wyśpi i rzęsy pomaluje" - ja nie ważne ile będę spać mam wory pod oczami, taka uroda i co? Wiele kobiet
@hasek34: przeczytałam. Zapewne lasce chodziło to kunszt, makijaż jako dzieło, a nie makijaż jako coś co służy do poprawienia urody, bo jest się brzydkim. Faceci rzucają tam prawdopodobnie uwagami typu "za dużo tapety", ale te laski tego nie robią, żeby podobać się facetom, tylko dlatego, że sprawia im to przyjemność, taką jak np. budowanie niektórym mężczyznom, chociaż nie budują przecież żeby się przypodobać jakiejś kobiecie.