Aktywne Wpisy
mial85 +2
A jak pisałem na tagu, że groty są beznadziejne to mnie eksperci z wypoku oczywiście zjechali a tu kolejny raz potwierdza się to co mówiłem
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
Vosemite +353
Z okazji dnia kobiet, życzę Wam #rozowepaski, jeszcze lepszego zmysłu do wyczuwania konfiarzy
Poświęcacie czas na randki, na poznawanie kogoś, a na końcu okazuje się konfiarzem.. #!$%@? macie też.
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #neuropa #polityka
Poświęcacie czas na randki, na poznawanie kogoś, a na końcu okazuje się konfiarzem.. #!$%@? macie też.
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #neuropa #polityka
Hard surface fajnie się robi do momentu, aż nie trzeba zrobić np kabli. Mam wrażenie, że brak tu jakiegoś narzędzia do sterowania tym, bo jak na razie to krzywa obraca mi się w losowe strony przy podnoszeniu, etc. Czy ktoś wie jak to opanować?
No i część tego modelu robiłem już na świeżym zbrushu 4r8. Wszystko śmiga elegancko, booleny działają świetnie (ale nie wiem jeszcze czy nadają się do eksportu, czy będzie sieczka w siatce, na szczęście tu ich nie zastosowałem nigdzie), do tego genialna opcja z tworzeniem linii prostych (brakowało tego bardzo). No i jedna z fajniejszych opcji to możliwość manipulacji kilkoma subtoolami na raz i dodanie gizmo.
Co do minusów to sypnął mi się kilka razy, a najczęściej przy robieniu quick save, ale to już naprawione ;)
#zbrush #3d #workinprogress #grafika
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam zamiar animowac wszystko w 3ds max, ale jak będzie mnie ten soft nadal denerwował to się przerzucę na cieneme 4d, bo tam to fajnie wygląda.
Generalnie nie planuję jakiś spektakularnych animacji, raczej swobodne ruchy, ale postaram się to zrobić jak najlepiej
Komentarz usunięty przez moderatora