@Janekudus: oddal wykres bitcoin w perspektywę tygodniową to dostrzeżesz, że od dwóch tygodni jest wyprzedawany. Gdybym znał liczby Lotto, to nie siedziałbym tutaj tylko je skreślał. @zdanewicz, 20$ raczej już nie zobaczysz :) trzeba było kupować. Nie ma co sobie w twarz pluć. Będziesz miał jeszcze okazję odkupić po tańszej cenie.
@Antracyt0: to bardziej taka moja rozkmina, jak przypominam sobie początki bitcoinów (około 2013 roku), wtedy mniej więcej tyle były warte. Rozważałem czy zainwestować... :)
@zdanewicz: pamiętam czas kiedy lenistwo przewyższyło nad rozsądkiem. Wystarczyło zainwestować własny czas, zainstalować klienta i powymieniać się w sieci, kiedy bitcoin nic nie był wart :)
Jakie mogą być potencjalne skutki wprowadzenia Segwit2x dla Bitcoin względem altcoinów? Przewidywane wahania kursów altów? Duże spadki? Czy brak zmian? Jeżeli coś się wydarzy to dlaczego miałoby się tak stać, a nie inaczej?
@Janekudus: uczepiłeś się tego specjalisty, mimo że sam go wymyśliłeś, a chcesz wmówić że ja się za niego uważam. Nie uważam się za specjalistę. Jak chcesz rozmawiać - dorzuć do rozmowy coś wartościowego. Naucz nas czegoś co Ty wiesz, a my nie rozumiemy (ja). Póki co nastroszyłeś się jak paw, nie wnosząc nic do dyskusji prócz tego, że chcesz sprowokować.
@Krypto_TR: Ty nadal się upierasz i o mnie piszesz ? Naprawdę nie potrafisz zrozumieć, że PROSIŁEM abyś się mną nie interesował ? Ja trol ? A TY co ? Chory człowiek.
Proszę oto przykład, sam to napisałeś 21 dni temu, więc moje pytanie brzmi, co tutaj nadal robisz ?
#bitcoin
@Antracyt0: Podaj jeszcze liczby w Totka na najbliższe losowanie ;)
Gdybym znał liczby Lotto, to nie siedziałbym tutaj tylko je skreślał.
@zdanewicz, 20$ raczej już nie zobaczysz :) trzeba było kupować. Nie ma co sobie w twarz pluć. Będziesz miał jeszcze okazję odkupić po tańszej cenie.
@Antracyt0: Gdybyś znał zachowanie Bitmain-a to wiedział byś o co chodzi.
Pytanie sprzed 3 dni, a teraz spec od wykresów.
@Antracyt0: Serio ? Przecież definitywnie pytanie świeżaka ( a teraz speca od wykresów ):
https://www.wykop.pl/wpis/24823577/jakie-moga-byc-potencjalne-skutki-wprowadzenia-seg/
Póki co nastroszyłeś się jak paw, nie wnosząc nic do dyskusji prócz tego, że chcesz sprowokować.
Proszę oto przykład, sam to napisałeś 21 dni temu, więc moje pytanie brzmi, co tutaj nadal robisz ?
źródło: comment_9ZS8IUaKJ14KtUiHLq9cx6qKEZalYW0a.jpg
Pobierz