Wpis z mikrobloga

@interface: Nie wydaje ci się że to wszystko robi grupa ekologów chcących zdobyć więcej pieniędzy na badania, które są niczemu nie przydatne? Przecież te wszystkie strony należą do nich, oni płacą dziennikarzom za publikowanie takich banialuk. NIE MA GLOBALNEGO OCIEPLENIA. Wszyscy chcą abyśmy tak myśleli, aby wyciągać od nas pieniądze na kolejne wiatraki!
@interface: jestem nieco starszy i za moich czasów jeszcze gimnazjów nie było. Urodziłem się jeszcze za czasów komunistycznych i wówczas nic o ociepleniu nie mówili, dopiero jak nastał kapitalizm to się takie "coś" pojawiło. To na pewno wymysł bankierów aby mieć na czym kasę zarabiać. Idź w stronę światła, nie daj się omamić przez eko-oszołomów!
@interface: Sory ale to mnie nie przekonuje. Na zachodzie dziennikarze piszą jak im "wiatr powieje" więc przedstaw mi POLSKĄ wersję, przeprowadzoną na naszej ziemi, naszymi przyrządami pomiarowymi i przez naszych naukowców, a nie zdrajców ojczyzny którzy przybrali polskie nazwiska po II WŚ!
@interface: Opinią na temat naukowych dowodów w porównaniu do sfałszowanego faktu to jednak jest mała różnica. Zaprawdę powiadam ci dałeś się ponieść publicznej pustce, która uznała fakt po presją eko-terrorystów!