Wpis z mikrobloga

@pawlo74: Tak czy siak, te wszystkie twitterowo-redditowe plujce zostały bez argumetów. Głupie zwiększenie rozmiaru i już nagle wszystko z SegWitem jest w porządku.
Pamiętam jak megalo cały czas mówił, jakie to Ethereum zajebiste i innowacyjne, a obecnie sieć im totalnie nie wyrabia, pomimo tego, że transakcji obsługuje mniej. Dodatkowo blockchain im rośnie jak p------y.
Gdyby w BTC przeszedł SegWit2x wielkość bloku może sięgać 8MB łącznie, a to może dać nawet
  • Odpowiedz
@mihaubiauek: no to teraz wreszcie w pełni zgadzam się z Tobą. Sam widzisz jak daliśmy się oszukać. Przewidywałeś, że za 6 dni blockchain bitcoina zapcha się całkowicie. Jak się okazało to wszystko była gra polityczna. Blockchain puściutki bo przestali spamować.
Teraz jak już wejdzie ten SegWit to nie koniec. Będą chcieli obiecanego Hard Forka 2mb dlatego jestem kategorycznym przeciwnikiem segwit2x. Nie potrzebujemy większych bloków a tym bardziej nie potrzebujemy ryzykować
  • Odpowiedz
najlepiej jakby zwolennicy dużych bloków zrobili swojego hf i w końcu się o------i :D

@emjot86: to byłoby idealne rozwiązanie ale problem w tym, że nie chcą ani nawet nie mogą bo nikt by ich łańcucha nie kopał. Nawet Jihan daję głowę, że nie będzie kopał ich forka, wystawi ich do wiatru bo jemu chodzi tylko o kasę. Nie będzie kopał czegoś co mu się nie będzie opłacać.
  • Odpowiedz
Lol, sytuacja wróciła do tej z kwietnia bo ethereum przejęło większość transakcji.

@megaloxantha: a to wtedy była jednak Japonia? Jesteś urodzonym kłamcą.

Kryptowalutowy odpowiednik myspace.

@megaloxantha: tak samo jak ty tutaj już jesteś myspace. Już cie nie ma, żegnamy, nie potrzeba nam polityków w bitcoinie. Życzę twojej inwestycji w ETHF jak najgorzej obyś skończył na samym dnie coinmarketcap.
  • Odpowiedz
niby gdzie ci nie odpowiadam?

@megaloxantha: A jakaś dyskusja była o Monero. Nie znajdę bo już chyba w archiwum, a ja w nim nie potrafię nic znaleźć :/ Jak nie łapiesz dużo zawołań to gdzieś tam powinieneś mieć wyżej.
  • Odpowiedz
@pawlo74:

Życzę twojej inwestycji w ETHF jak najgorzej

A ja ci nic nie życzę bo nie jestem januszem który się cieszy jak inni tracą i boli d--a jak zarabiają. W twoim przypadku mam to w dupie, ogólnie wolę żeby inni zarabiali bo to prowadzi do lepszego świata. Za to ty po raz kolejny pokazałeś swoją naturę komunistycznego
  • Odpowiedz
Gdy wieczorne zgasną zorze,
zanim głowę do snu złożę,
modlitwę moją zanoszę,
Bogu Ojcu i Synowi.
D----------e megaloxanthowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
megaloxantha - Gdy wieczorne zgasną zorze,
zanim głowę do snu złożę,
modlitwę moją ...
  • Odpowiedz
@mihaubiauek: nom ale wiesz ze jak sie problemy zaczna z wielością bloku to NIE MA kroku wstecz :D i to jest caly problem.
Dlatego drivechain powinno byc następcą skalowania.
NIECH Unlimited ma swoj wlasny drivechain czemu nie.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz