Wpis z mikrobloga

• 2
@zloty_wkret lidokaina. Miejscowo znieczula i nie ma przypalu jak kupujesz bo to jest w formie maści na dziąsła dla niemowląt. Nazywa się dentinox i kosztuje 20 zł.
  • Odpowiedz
walisz raz kunia przed, a jak partnerka rozumie to niech sama Ci zrobi za pierwszym razem. Tak do czterech powinieneś dać radę, za czwartym (tym bardziej będąc lekko po alko) będziesz musiał walić z całych sił by dojść.

@cezarysek: Yup. To dziala.
  • Odpowiedz
@zloty_wkret: leki ssri, każdy urolog albo psychiatra przepisze od ręki Sertraline. Po miesiącu brania 150 mg będziesz miał problem taki, ze lalka już sucha a tu końca nie widać.
  • Odpowiedz
ki ssri, każdy urolog albo psychiatra przepisze od ręki Sertraline. Po miesiącu brania 150 mg będziesz miał problem taki, ze lalka już sucha a

@H4v3n: myslalem ze po ssri na t wszystkie nerwice i inne, to w ogóle są problemy z libido, a nie na odwrót
  • Odpowiedz
@coolcooly22: ssri działają bardzo osobniczo, nie wszystkie uboki występują u wszystkich, oprócz sertaliny jadłem też paroksetyne. Po obu miałem mniejsze libido, ale w moim przypadku to nic złego, po prostu zamiast mieć ochotę 3 razy dziennie to miałem 2 razy. Po sertalinie było tak, że po jakimś czasie było ciężko skończyć, a po kolejnym miesiącu znów kończyłem standardowo szybko mimo że dalej jadłem.

Po 60mg paroks. było wręcz idealnie, kończyłem
  • Odpowiedz