Aktywne Wpisy
wykop +75
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +625
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
- ty jesteś informatykiem, pomożesz mi, bo komp mi zamula, może jakiś wirus?
- nie jestem informatykiem, tylko programistą
- a co za różnica?
- informatyk to taki lekarz pierwszego kontaktu, a programista to taki chirurg, do chirurga nie przychodzi się z grypą
- to z czym się przychodzi do programisty?
- z górą forsy
@wiktorek_pl: Sorry ale o tym własnie piszę, często macie problemy z prostymi komunikatami. Ciężko się dogadać na stopie międzyludzkiej.
dzieki wam istenieje taki zawod jak tester. Chirurga nikt nie sprawdza bo mu sie ufa, Programistom sie nie ufa bo to debile którzy znają jeden język programowania i myślą ze są bogami
@Robol: I od początku to zaznaczam, więc możesz wyjaśnić skąd wniosek, że mam problemy ze zrozumieniem innych ludzi i ich komunikatów?
@Robol: Nie wiem jak można połączyć wniosek, że programiści to umysły
@Robol: A może przestań teoretyzować broniąc swojego zawodu. Żadna ze współpracy nie kończyła się odejściem firmy czy pracownika ode mnie. Zawsze była kończona przeze mnie z powodu zaniedbań ze strony działu IT. Ale możesz wizualizować dalej. Po prostu na potrzeby dyskusji wyobraź
@PifPafu: Jak k---a nie? XD Praca jest TYLKO od tego, żeby dawać ci kasę. Nic więcej. Od wszystkiego innego jest coś co nazywa się HOBBY i zainteresowania. Nie ma ludzi tak p--------h, którzy przez 8 godzin przychodzą gdzieś, żeby robić to, co ktoś inny im zleca, dla samego funu.
Zapytaj się kogoś, kto mówi że uwielbia swoją pracę,
A co do tego, że to ty zwalniałeś, a nie oni to też nie jest takie oczywiste. Jeżeli zatrudnisz kogoś i od razu
@Robol: I tutaj jest błąd myślowy. Ja nigdzie nie napisałem, że nazywam tak swoich pracowników. Nie pracuję z osobami z którymi nie idzie współpraca
Komentarz usunięty przez autora
KOMPUTEROWIEC - to była nazwa!!
Ponadto sam się na wielu rzeczach związanych np. z obecnym hardwarem nie znam i jak kupuję sprzęt to pytam znajomych o pomoc, którzy się tym interesują. A programistami nie są.