Aktywne Wpisy
dziobnij2 +38
Roger_Casement +112
Halo, @Watchdog_Polska kiedy zareagujecie na haniebne, według demokratów, słowa Tuska o imigracji? Toż to czysta ksenofobia i nacjonalizm, pasujące bardziej do skrajnie prawicowego skrzydła Konfederacji, a nie liberalnej, europejskiej i postępowej partii, za jaką chce uchodzić PO...
#bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy #neuropa #konfederacja #francja #europa #polityka
#bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy #neuropa #konfederacja #francja #europa #polityka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wszystko, byle nie odpowiedzieć. Wcale nie jest tak, że brakuje ci uzasadnienia dla takiego zachowania.
"Nie, nie jeżdżę" to przecież #!$%@? od razu brzmi jak ironia.
Pamiętaj, że
@morgahard: Jak pisałem, na ten temat już nie dyskutuję. Raz piszesz jedno, drugi raz coś innego. Po prostu nie ma powodu by odpisywać na pytanie, skoro następnym razem napiszesz, że jednak to co napisałeś jest nieprawdą i cała dyskusja znowu nie będzie miała sensu.
To może rower stacjonarny? Ty będziesz miał radochę i nikomu nie będzie to przeszkadzać. Zresztą absolutnie nie przeszkadza mi jak ktoś jeździ w słuchawkach po lesie, więc może MTB. Problemem jest uczestniczenie w ruchu drogowym w słuchawkach.
Przeczytaj jeszcze raz wszystkie moje posty z tego wątku. Od początku pisałem o
https://audioplaza.pl/products/26591-aftershokz-trekz-titanium-wireless-bezpieczne-sportowe-sluchawki-bezprzewodowe-salon-poznan
@KierownikW10: Co nie zmienia faktu, że słyszy tylko to co leci ze słuchawek.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Michau_michau: dojeżdżając do przejścia masz obowiązek zwolnić by nie powodować zagrożenia dla pieszych na przejściu lub na nie wchodzących. To samo tyczy się przejazdów rowerowych.
Dodam jeszcze moje ulubione zdjęcie
@Mifari: dla mirków zawsze rabaty, spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)