Wpis z mikrobloga

@churcill: ja #!$%@?, przecież większości imion kobiecych można przypisać ich męskie odpowiedniki. No #!$%@?, jak dziecko. A wystarczyło napisać nie wiem, Michał Praca albo Robert Murarz. Byle się inicjały zgadzały, żebyś się nie #!$%@? przy pisaniu później.

• Odpowiedz
@Hanyu: Dlaczego wnioskujesz jak było i wydajesz osąd? Najbardziej mnie #!$%@? tacy ludzie, którzy nie znają człowieka a gdy ktoś ma problem to zamiast prosto odpowiedzieć to wymyślają różne scenariusze jakby naogladali się "ukrytej prawdy". Gorsza jesteś niż moja sąsiadka, zmień nastawienie bo będziesz jak ta wykopowa Grażyna na starość
  • Odpowiedz
@SeKra: Bo po pierwsze mam do tego prawo, bo OP sam podzielił się swoją historią ze światem, ja nie wściubiałam nosa w jego sprawy, sam przylazł. Nie wymyślam miliona scenariuszy, po prostu przeanalizowałam sytuację, bo życie nie jest czarno białe i proste odpowiedzi bez takich pytań nie są zwykle dobre. Jak mam mu w ten sposób pomóc, jeśli nie wiem czy o tym rozmawiali? Najłatwiej napisać, że baba do wyrzucenia prawda?
  • Odpowiedz
@FotDK: tworzyć milion czarnych scenariuszy? faceci też to robią, przed chwilą był tu analogiczny wpis, jak to facet nakrył żonę na usuwaniu rozmów z kolegą i już pomysł rozwodu (przyklepywany przez wykop)
  • Odpowiedz
@zielonestopylucyfera: @FotDK: @Typowy_Furman: @Vaginator: @FotDK: @pytaks: @mersi: @mejteusz: @Chris_Cornell: @ten_prawdziwy_marjo: @esperanza_: @Mularski: @MokreStupki: @CJMac:
I inni, okazało się że nie chodziło za bardzo o to że usuwałem wiadomości tylko to, że ta koleżanka z którą pisałem, podobno kiedyś mówiła że się jej podobam, i ogólnie ciężka sytuacja, ale jakoś dogadane. Jak mi to opowiedziała, to już zrozumiałem czemu
  • Odpowiedz