Wpis z mikrobloga

Mirasy szukam osoby znającej się na prawie spółdzielczym, chodzi o ustanowienie odrębnej własności lokalu mieszkalnego.
Orientuje sie ktoś z Was kiedy nastąpiły jakieś istotne zmiany w prawie,gdzie mam szukać aktualnych przepisów?
Wygoglowałem coś takiego http://samorzad.infor.pl/sektor/zadania/gospodarka_przestrzenna/389164,Jak-wykupic-mieszkanie-spoldzielcze-za-kilkadziesiat-zlotych.html lecz nie potrafię ustalic z którego roku to jest artykuł,piszą że
"We wtorek, 31 lipca wchodzi w życie nowelizacja ustawy o spółdzielniach mieszkaniowych. Nowe przepisy wprowadzają kilkadziesiąt przełomowych zmian w zakresie funkcjonowania spółdzielni, w szczególności związanych z ułatwieniami w nabywaniu odrębnej własności lokali. "
Ostatni wtorek który akurat wypadł 31 lipca to chyba 2012r. Czy od tego czasu nic się nie zmieniło?
Na stronie spółdzielni jedyna informacja to ta pic.rel*
Wiem że ogarnę wszystko podczas załatwiania w spółdzielni ale miło byłoby byc przygotowanym do rozmowy ;)

#prawo #spoldzielnia #mieszkanie #pytaniedoeksperta #pytanie #kiciochpyta
Konwerter - Mirasy szukam osoby znającej się na prawie spółdzielczym, chodzi o ustano...

źródło: comment_UmtWoLBTfbqGz7Lxn53U034wOC4Tjpf4.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach