Wpis z mikrobloga

#paranormalne #ufo #kosmici
z nudów szukałam sobie ostatnio na wypoku stare znaleziska z creepy historiami i takimi tam i gdzieś ktoś wrzucił relację gościa, co niby w 97 roku mu (i jego znajomym) ukazali się kosmici, czy tam go porwali i od tej pory co jakiś czas przeżywa jakieś chore sytuacje. jak mnie zazwyczaj takie opowiastki nie szokują, bo wiadomo że ludzie wymyślają pierdoły, tak ta relacja mnie trochę zmroziła. ciężko na 100% w to wszystko uwierzyć bo w końcu to tylko słowa, ale ciekawie się słucha ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż dla większej wiarygodności przydałyby się relacje pozostałych świadków którzy niby przeżyli to samo... podobno Nie Do Wiary mieli o tym odcinek i wypowiadali się tam strażacy związani z tą akcją, co niby im się niby spaliła cała elektronika w wozie i 2 tyg. musieli to naprawiać.
tei-nei - #paranormalne #ufo #kosmici 
z nudów szukałam sobie ostatnio na wypoku sta...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tei-nei: Byłem raz na Harmonii kosmosu (taki coroczny event zwolenników UFO i teorii spiskowych ) organizowany przez NTV.

Tylu pomylonych ludzi żyjących w swoim świecie nie widziałem nigdzie indziej.
  • Odpowiedz
@mcichy10: facet ze swoimi znajomymi kilka dni z rzędu widzi światła na niebie, pewnego dnia te światła zaczynają mrugać, zbliżać się do nich, ogólnie o----------ą się w tym czasie dziwne rzeczy. widzą statek, pojawiały się przed nimi jakieś postacie. udaje im się stamtąd s--------ć, ale gość ciągle widzi te istoty nawet u siebie w domu. co jakiś czas doświadcza dziwnych rzeczy, łaził po parkingu który normalnie nie istnieje, widział jakieś
  • Odpowiedz