Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
K---a Mac no nie wytrzymam, niech zaczną w końcu robić te p--------e testy spalin na przeglądach bo nie idzie wytrzymać w korkach, jak nie diesle dymiące węglem to gruzy z rozwalonymi uszczelkami kopcące płyn chłodniczy (straszny specyficzny smród).
Nie stać na naprawę gruza? To wypad do zbiorkomu i przestać truć, dobrze że SCT wchodzi do większych miast to chociaż trochę się to uspokoi
Pluje na was truciciele w gruzach i nie zapraszam
Nie stać na naprawę gruza? To wypad do zbiorkomu i przestać truć, dobrze że SCT wchodzi do większych miast to chociaż trochę się to uspokoi
Pluje na was truciciele w gruzach i nie zapraszam
źródło: IMG_0507
Pobierz

z nudów szukałam sobie ostatnio na wypoku stare znaleziska z creepy historiami i takimi tam i gdzieś ktoś wrzucił relację gościa, co niby w 97 roku mu (i jego znajomym) ukazali się kosmici, czy tam go porwali i od tej pory co jakiś czas przeżywa jakieś chore sytuacje. jak mnie zazwyczaj takie opowiastki nie szokują, bo wiadomo że ludzie wymyślają pierdoły, tak ta relacja mnie trochę zmroziła. ciężko na 100% w to wszystko uwierzyć bo w końcu to tylko słowa, ale ciekawie się słucha ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż dla większej wiarygodności przydałyby się relacje pozostałych świadków którzy niby przeżyli to samo... podobno Nie Do Wiary mieli o tym odcinek i wypowiadali się tam strażacy związani z tą akcją, co niby im się niby spaliła cała elektronika w wozie i 2 tyg. musieli to naprawiać.
Tylu pomylonych ludzi żyjących w swoim świecie nie widziałem nigdzie indziej.