Aktywne Wpisy
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Waiter98 +10
Mirki, czy ktoś z Was był/jest w związku z osobą #dda lub sam jest #dda i jest w związku, i chciałby się podzielić swoimi doświadczeniami?
Jak to jest? W skrócie czy ciężko budować stabilny związek i relacje? Jakie można mieć problemy w takiej relacji? Chodzi mi zarówno o osoby z DDA w trakcie terapii i bez terapii.
#zwiazki #feelsy #dda #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Sama piła co oczywiście ukrywała na początku związku. Po 2 latach poszła na terapie i przestała pić.
Ogólnie da się to ogarnąć ale trzeba mieć troszkę większą wyrozumiałość na napady złości, zazdrości itp
Po 4 latach związku niestety zacząłem swoją różową traktować jak córkę a nie dziewczynę i związek się rozpadł.
Ale samo DDA nie jest czymś czego nie da się wspólnie ogarnąć
Zaakceptował: dope
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)