Wpis z mikrobloga

Graficzni mirki,
Potrzebuje zleceń (webdesign, appdesign, projekty logo i druk czyli. plakaty, ulotki, wizytówki itp.)
Dosłownie przyjmę wszystko

Sprawa jest o tyle pilna, ponieważ #!$%@?ł mi się monitor i muszę koniecznie kupić nowy. $$$$$$ brakuje, a zbliżają się terminy opłat.
Na chwilę obecną mam na kilka dni pożyczony monitor od kolegi, więc trzeba się streszczać a zleceń brak.

Dodam, że potrafię też pisać proste strony oparte na RWD, i znam framework Bootstrap, Po prostu zwykły front-end.
Jeżeli ktoś ma za dużo zleceń i nie ma na nie czasu to chętnie je przyjmę. Piszcie na PW ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cen odnośnie projektów też nie mam zbytnio wygórowanych, więc zapewne oboje na tym skorzystamy (jakkolwiek to brzmi)
( ͡° ͜ʖ ͡°)

#grafika #grafikakomputerowa #webdesign #photoshop dodam też #webdev
Damianowski - Graficzni mirki,
Potrzebuje zleceń (webdesign, appdesign, projekty log...

źródło: comment_sHGEMedKPoJIlEfnSiVmN43WHVhIDvT5.jpg

Pobierz
  • 61
@Wynoszony: Mam, zaraz Ci wyślę

Mam konto na 99designs, też kiedyś tam działałem z 3 lata temu, byłem w kilku finałach, ale ostatecznie nic nie wygrałem. Jakoś przestałem brać tam udział, bo wyłaniane zwycięzcy nie raz trwało grubo ponad miesiąc, a ja za darmo nie mam zamiaru pracować i czekać aż łaskawie kogoś wybiorą spośród 200-300 zgłoszeń. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakoś przestałem brać tam udział, bo wyłaniane zwycięzcy nie raz trwało grubo ponad miesiąc, a ja za darmo nie mam zamiaru pracować i czekać aż łaskawie kogoś wybiorą spośród 200-300 zgłoszeń. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Damianowski I dlatego nie stać Cię teraz nawet na monitor( ͡° ͜ʖ ͡°)