Wpis z mikrobloga

Graficzni mirki,
Potrzebuje zleceń (webdesign, appdesign, projekty logo i druk czyli. plakaty, ulotki, wizytówki itp.)
Dosłownie przyjmę wszystko

Sprawa jest o tyle pilna, ponieważ s--------ł mi się monitor i muszę koniecznie kupić nowy. $$$$$$ brakuje, a zbliżają się terminy opłat.
Na chwilę obecną mam na kilka dni pożyczony monitor od kolegi, więc trzeba się streszczać a zleceń brak.

Dodam, że potrafię też pisać proste strony oparte na RWD, i znam framework Bootstrap, Po prostu zwykły front-end.
Jeżeli ktoś ma za dużo zleceń i nie ma na nie czasu to chętnie je przyjmę. Piszcie na PW ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cen odnośnie projektów też nie mam zbytnio wygórowanych, więc zapewne oboje na tym skorzystamy (jakkolwiek to brzmi)
( ͡° ͜ʖ ͡°)

#grafika #grafikakomputerowa #webdesign #photoshop dodam też #webdev
Damianowski - Graficzni mirki,
Potrzebuje zleceń (webdesign, appdesign, projekty log...

źródło: comment_sHGEMedKPoJIlEfnSiVmN43WHVhIDvT5.jpg

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RoundStic: @DannyMurillo: czemu "xD"? Jak ktoś potrzebuje jakąś prostą stronkę np. wizytówkę, to co jest złego w tym co napisał? Robienie stronek to jednak jest front-end, nawet jeśli są to małe strony. Podejrzewam, że OP chciał zaznaczyć, że raczej backendu w PHP czy C# nie zrobi... Serio nie wiem w czym beka, olśnicie mnie? :P
  • Odpowiedz
@RoundStic: no ale to chyba jest oczywiste, bez znajomości html i css nie da się zrobić strony i w ogóle pracować w bootstrapie (bez znajomości js by się spokojnie dało właśnie jakąś prostą wizytówkę jeśli ktoś nie chce bajerów i po taniości). Jak dla mnie to nie ma o co się czepiać
  • Odpowiedz
  • 0
dlatego nie stać Cię teraz nawet na monitor( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dlatego takie lipne konkursy to strata czasu :)
Nie mam na myśli poważnych, komisyjnych konkursów, z których czegoś można się nauczyć
  • Odpowiedz