Aktywne Wpisy
magdalena-gaska +38
Dzień dobry kochanie, jak się spało?
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#
Potrzebuje zleceń (webdesign, appdesign, projekty logo i druk czyli. plakaty, ulotki, wizytówki itp.)
Dosłownie przyjmę wszystko
Sprawa jest o tyle pilna, ponieważ s--------ł mi się monitor i muszę koniecznie kupić nowy. $$$$$$ brakuje, a zbliżają się terminy opłat.
Na chwilę obecną mam na kilka dni pożyczony monitor od kolegi, więc trzeba się streszczać a zleceń brak.
Dodam, że potrafię też pisać proste strony oparte na RWD, i znam framework Bootstrap, Po prostu zwykły front-end.
Jeżeli ktoś ma za dużo zleceń i nie ma na nie czasu to chętnie je przyjmę. Piszcie na PW ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cen odnośnie projektów też nie mam zbytnio wygórowanych, więc zapewne oboje na tym skorzystamy (jakkolwiek to brzmi)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#grafika #grafikakomputerowa #webdesign #photoshop dodam też #webdev
XD
@Damianowski: Zlecenia mogę Ci dać ale bez kasy. Wpisów do portfolio też nie daję.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Dlatego takie lipne konkursy to strata czasu :)
Nie mam na myśli poważnych, komisyjnych konkursów, z których czegoś można się nauczyć