Wpis z mikrobloga

Dzis dane mi bylo stoczyc dyskusje z niejaka @MangoZjem w ktorej ow rozowy ciagle staral sie przekonac, ze zeby znalezc partnerke trzeba zrobic w zyciu tylko jedno rzecz. A mianowicie byc soba! Jak sie szybko okazalo, w normickim rozumieniu bycie soba polega na prowadzeniu dynamicznego zycia, posiadania gowno pasji, itd. Mangozjem, jak kazdy typowy normik nie byla w stanie sobie nawet wyobrazic, ze sa ludzie, ktorym to zycie nie odpowiada. W koncu normickie standardy, za ktorymi podaza calkowicie przejely jej mozg. Cale zycie normika to jedna wielka, p--------a farsa. To zbior p------------h regul, ktorych przestrzegac moze ktos tylko o watpliwym ilorazie inteligencji. Posiadanie gowno pasji, podrywanie, czy niestety pominiety small talk to tylko przyklad p-----------a czasow w ktorych zyjemy.

Potem ow rozowy wyjawil na czym polega wedlug niej zwiazek, i jest to oczywiscie spedzanie wolnego czasu czy rozwijanie swojej ukochanej gowno pasji. Pamietajcie, ze to musi byc pasja z prawdzenia zdarzenia. Lubisz czytac? Nie, to nie pasja. Lubisz ogladac filmy? Nie, to nie pasja. Lubisz moze historie Chin? Tez nie, bo kogo to obchodzi. Musi to byc pasja, ktora budziw zainteresowanie, ale nie zapominajcie, trzeba byc soba. C--j, ze tego nie robicie, pasja i small talk, i karta z debetem, niech to beda filary waszego zycia. Musicie wiec uprawiac jakies gowno, jakas p--------a wspinaczke gornska czy inne chujstwo na mysl ktorego robi sie wam niedobrze.

Ogolnie rozmowa z normikami, szczegolnie rozowymi w ogole nie ma sensu. To naprawde malutkiego rozumu niewolnicy, ktorzy zyja wedlug p------------h zasach i nie sa w stanie nawet sobie wyobrazic, ze ktos nie jest w stanie sie do tych zasach dostosowac, a co dopiero nimi gardzic, tak jak ja to robie. Jak normik pisze ,,badz soba'' to pisze ,,badz mna'' czyli bezmoga masa co uprawia windsurfing, pracuje w korporacji gdzie ma briefingi, couchingi i inne takie, podrywa rozowe po przez small talk, i oczywiscie ma karte z debetem, ktora stanowi p--------y symbol jego godnosci, a tak naprawde upadku czlowieczenstwa.

Na koniec tego wywodu pozwole sobie zacytowac po raz kolejny Alberta Einsteina ,,Wy­bit­ne umysły są zaw­sze gwałtow­nie ata­kowa­ne przez mier­no­ty, którym trud­no pojąć, że ktoś może odmówić śle­pego hołdo­wania pa­nującym przesądom, de­cydując się w za­mian na od­ważne i uczci­we głosze­nie włas­nych poglądów. ''

Wole do konca byc sam i chodzic na dziwki, niz byc normicka parowa ze small talkiem, gowno pasja i c--j wie czym jeszcze.
Tyle, i az tyle.
#tfwnogf #rozowepaski #zwiazki #podrywajzwykopem
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wyjde_z_przegrywu: No ja to od początku mówiłem, że mangozjem powinna w---------ć, bo nawet jak troll, to c-----y. I k---a najgorsze jest to, że wykopki się tam wypowiadają. Zamiast to zignorować, jak każdego innego z---a na wykopie.
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: wydaje mi sie ze to przechodzenie ze skrajnosci w skrajnosc. tutaj chodzi o to, zeby rozowy mial jakakolwiek pasje, bo niestety rozowe bez pasji to bluszcze. jak czlowiek nie ma ze soba co zrobic i nudzi sie cale dnie, to niestety nie daje spokoju drugiej osobie, ktora jest osaczona. a jak czuje sie osaczona, predzej czy pozniej ucieknie. niech sobie maluja paznokcie, robia makijaze, nikt nie mowi, ze maja
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: ja lubię small talk i to bardzo, nie ma bowiem prostszej rzeczy. Jak nie wiadomo co powiedzieć to mówisz "no i tak to właśnie jest", niezależnie od kontekstu i etapu konweracji. Może ci opowiadać dana osoba o tym, że w zeszłym tygodniu zmarła jej bliska osoba albo, że legia to c-----y klub czy może "Michaił B. lubi jeść rogale" a ty na to szach mat: "no i tak to
  • Odpowiedz
@Tino: co ma ewentualne niezadowolenie z uslugi do pajacowanie? Bo zwiazku nie widze... Napisalem Ci juz, ze nie odpisze, po co wiec ciagle powtarzasz, zebym to zrobil?
@good: akurat to rozowe pragna, aby niebiescy mieli gowno pasje bo jak wspomnial @Eugeniusz_Zua chca sie potem chwalic innym pustakom
@terwer358: Ty sie chyba uczyles tego small talku od tescia Karola z Miodowych Lat...
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: z reguly kazdy niebieski jakiego spotykam ma jakiestam pasje, mniejsze, wieksze, ciekawsze lub mniej, ale kazdy robi cos dla siebie, czy to sport, czy zbieranie czegos, czy spotkania w konkretnej grupie. zauwazylam natomiast, ze wiele dziewczyn moich znajomych z braku jakichkolwiek zajec poza uczelnia/praca wisi na nich non-stop, wypisuje cale dnie i denerwuje sie, jesli nie dostanie odpowiedzi w ciagu 3 minut. snuja sie za nimi wszedzie i czesto
  • Odpowiedz
@terwer358: tez tak uwazam, ale niestety wiele zwiazkow tak funkcjonuje. wydaje mi sie, ze duza liczba rozpada sie wlasnie przez to, ze jedna osoba nie ma co ze soba zrobic. nieustanna nuda doprowadza do ograniczania drugiej osoby, frustracji, prowokowania klotni, zazdrosci kiedy partner chce zrobic cos samemu i wymyslania problemow na sile. stad wzielo sie wlasnie przekonanie, calkiem sluszne, ze zwiazek bedzie szczesliwszy jesli poza rzeczami ktore ludzie robia razem,
  • Odpowiedz
@good: normalnie bym napisał, że ciężko jest mi uwierzyć że ktoś może kompletnie nie mieć żadnego hobby, pasji czy sposoby spędzania wolnego czasu, ale biorę na poprawkę że jestem na wykopie.
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu Ale ty wiesz ze jak nie masz ochoty nikogo podrywać to nikt ci nie każe? Bycie przegrywem nie jest prawnie zabronione. I rozumiem że chciałbyś inicjowanego związku by ktoś zmusił jakąś kobietę do bycia twoją żoną bo to jedyny sposób na zdobycie przez ciebie kobiety? Choć ja mam nadzieję że żaden kochający ojciec by nie pozwolił by jego córka musiała zmarnować życie z kimś takim jak ty
  • Odpowiedz
@MinnieMouse0: zdobywali to Rzymianie czy Anglicy. Zawsze w ten sam sposob, gwaltem, przemoca, terrorem. Bo tak sie zdobywa. Ktos kto zdobywa kobiety musi ich szczerze nienawidzic, podchodzic do nich z pogarda jak kolonizator do kolonizowanego
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: Ostatnio robiła tu ankietę i mówiła, że jakiś typ po tygodniu znajomości zaproponował jej trojkąt a ona rozważa..bo przecież" teraz to takie czasy i w ogole" - ludzie bez mozgu tak już mają:) Normalna to ona nie jest.
  • Odpowiedz
Gdy spytalem gdzie mam znalezc rozowego juz nie odpisalas, tzn odpisalas ale ironicznie.

@wyjde_z_przegrywu: odnosnie tego... co Ci mialam napisac na pytanie gdzie znalezc czlowieka? bo tak, rozowe to tez ludzie. ludzie chodza po swiecie, i spotkasz ich wszedzie tam gdzie jest cywilizacja
  • Odpowiedz