Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +355
pani Karina Bosak z Ordo Iuris przyparta do muru plącze się niczym pan Sławek Mentzen w słynnej debacie z Petru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
Bananek2 +1059
Nie będe robić #pokazmorde na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Jak chcesz mnie zobaczyć to przyjdź na #kieleckiewykoppiwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nerlo: jakbym o polakach czytał xD
Serio Ci się podobają? Wszystkie z mocnym makijażem, karyńsko poubierane, co druga z tandetnym tatuażem, takie wieśniary jakieś nadmuchane, ciężko znaleźć jakąś z figurą slim, albo dupa jak szafa i wielki zwisajacy cyc, albo jakieś odludki pofarbowane jak papugi, z toną makijażu.
Komentarz usunięty przez autora
A dziewczyna ze zdjecia jak na tutejsze standardy jest ladna :)