Aktywne Wpisy
kosmita +52
Ile orgazmów może zaliczyć kobieta w trakcie seksu? ... od zera do kilkudziesięciu. Do tego 7 na 10 kobiet ma orgazmy wielokrotne. Tyle w anglojęzycznym internecie, bo w krajowym 6 na 10 p0lek ma problemy z orgazmem.
Nie wiem skąd ten rozjazd w wynikach, może #rozowepaski wyjaśnią...
Nie wiem skąd ten rozjazd w wynikach, może #rozowepaski wyjaśnią...
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rodzice chcą mi kupić mieszkanie i doradzają że lepiej w tej cenie kupić większe w dobrej okolicy ale w wielkiej płycie. Ja jednak wolę w deweloperskim, nowym budynku mniejsze ale z aneksem w salonie. Jakich argumentów użyć żeby przekonać do deweloperskiego? #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
Rodzice chcą mi kupić mieszkanie i doradzają że lepiej w tej cenie kupić większe w dobrej okolicy ale w wielkiej płycie. Ja jednak wolę w deweloperskim, nowym budynku mniejsze ale z aneksem w salonie. Jakich argumentów użyć żeby przekonać do deweloperskiego? #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
Czy udało się komuś z was wyjść ze #!$%@?? I nie mam tu na myśli kontaktów z różowymi, bo z tym akurat problemu nie ma. Bardziej mi chodzi o bycie życiową pipą, banie się wyzwań, rezygnację ze wszystkiego co wymaga trochę wysiłku, stagnację, niską samoocene, #!$%@? czasu na wypok/internety/gierki, brak samokontroli, nie rozwijanie się w dziedzinie której chcemy się rozwijać i ogólne zadowolenie z życia. Potrzebuje czyjejś autentycznej historii wyjścia z tego stanu, motywacji i top tipów. Mikro pomóż ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#feels #przegryw #wychodzimyzprzegrywu #motywacja #prokrastynacja #rozwojosobisty #depresja
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: sokytsinolop